Toimistoavustaja, Oy Säätö Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 2200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oy Säätö Ab on vuonna 1969 perustettu kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut teollisuuden venttiilien ja automaatioon liittyvien kenttälaitteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin. Toimitilamme sijaitsevat Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Meillä on mukava ja huumorintajuinen työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa haemme nyt vahvistusta myynnin tukitiimiin noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu B2B myynnin tukiprosessien ylläpito sekä muut toimiston rutiineihin kuuluvat tehtävät. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat muun muassa tilauksien- ja tilausvahvistuksien kirjaaminen ja lähettäminen, laskutus, ostolaskujen käsittely ja toimitusten seuranta pitämällä yhteyttä ulkomailla sijaitseviin valmistaviin tehtaisiin ja rahdinkuljettajiin. Perehdytämme kattavasti työtehtäviin ja sinulla on jatkuva tiimin tuki.

Edellytämme sinulta
-vastuuntuntoa hoitaa työtehtävät omatoimisesti
-kykyä olla itsenäinen ja aktiivinen nopeatempoisessa työympäristössä
-englannin- ja suomenkielentaitoa
-hyviä kommunikointitaitoja ja reipasta asennetta
-järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Tarjoamme sinulle
-mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
-monipuolisen tehtäväkentän
-näköalapaikan teknisen kaupan ja maahantuonnin maailmaan
-kansainvälisen ilmapiirin

Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään toimistotyöaikoina ma-pe klo 8-16, alkupalkkaehdotuksena 2000 euroa/kk.

Paikka voi olla sopiva sinulle, joka haet koulun jälkeen hengähdystaukoa ennen opiskelun aloittamista ja/tai haluat työkokemusta monipuolisista toimistotöistä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen thor@saato.fi 31.10.2024 mennessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja www.saato.fi tai Kati Eckert puh. 040 164 6227.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:thor@saato.fi