Farmaseutti, Järvenpään Avainapteekki, Rekryluuri Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Järvenpään Avainapteekki etsii farmaseuttia tai pian valmistuvaa farmaseuttiopiskelijaa tiiminsä vahvistukseksi!

Suomen suurimpaan apteekkiketjuun kuuluva Järvenpään Avainapteekki tarjoaa sinulle viihtyisän työympäristön, sujuvat toimintaprosessit sekä erityisen joustavat työskentelymahdollisuudet laajojen aukioloaikojen puitteissa. Käytössämme ovat MAXX-apteekkijärjestelmä, Varastorobotti ja Remomedi-etäasiointipalvelu, joiden käyttöön perehdytämme sinut tarvittaessa mielellään.

Maailman parhaan ruokakaupan, Järvenpään Citymarketin yhteydessä toimiva apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingintien ja Pohjoisväylän kulmassa, noin 800 m Järvenpään juna-asemalta. Auton saat tarvittaessa lämpimään autohalliin.

TOIVOMME SINULTA

Olet positiivinen, pidät asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Sinulla on kenties jotain erityisiä kiinnostuksen kohteita tai taitoja: esimerkiksi apteekin somen teko, markkinointi tai esillepanot, ihonhoito & kosmetiikkasarjat, jotkut itsehoidon osa-alueet, varastonhallintaan liittyvät asiat, lääkitysturvallisuus, lääkehoidon arvioinnit tai oppilaiden ohjaaminen.
Työnkuva räätälöidään vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan.

Työaika voi olla kokoaikaista tai vähintään 30h/vko ja työajat joustavat aina tarvittaessa opiskelun tai muun elämäsi mukaan. Työaikatoiveet voit esittää suoraan sähköisesti Työvuorovelhoon. Tarvittaessa voimme räätälöidä työvuoron alkamaan kulkuyhteyksien mukaan.

Myös päätoimisesti esimerkiksi teollisuudessa työskentelevät farmaseutit ja proviisorit ovat tervetulleita osa-aikatyöhön vaikkapa ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

TARJOAMME

Henkilöstöetuina meillä on muun muassa SMARTUM kulttuuri- ja liikuntaetu sekä loma-asunto Rukalla. Työyhteisön arvoinamme ovat: avoimuus, inhimillisyys ja yhdessä tekeminen. Toiminnan keskiössä ovat asiakkaat ja rohkeus uudistua. Arvostamme myös hyviä tunnetaitoja.

Tavoitteenamme on oma ihana työporukka, olisitko sinä osa sitä?

MUUT TIEDOT

- Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen tai vähintään 30 h/vko.
- Palkkaus TES:n/ sopimuksen mukaan.
- Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

NÄIN HAET

Järvenpään Avainapteekin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 25.10.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 - 15.00 ja torstaisin klo 10.00 - 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

----------
Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.rekryluuri.fi/ilmoitus?recordId=recpxIJyYELnwWApN