Palvelupäällikkö, Centria ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Centria-ammattikorkeakoulu on tunnustettu edelläkävijä ja yksi maan johtavista ammattikorkeakouluista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Meillä Centrialla TKI-työssä on vahva perinne yhdistää teoreettinen tietämys käytännön sovelluksiin. Luomme ratkaisuja, jotka muokkaavat tulevaisuuden teknologiaa ja yhteiskuntaa. Haluatko sinä toimia esihenkilönä tiimille, joka toimii tulevaisuuden rakentamisen eturintamassa?
TKI toiminnan kasvun vuoksi etsimme nyt uutta
Palvelupäällikköä
liittymään innostavaan työyhteisöömme vahvistamaan erityisesti kemian palveluidemme myyntiä ja kaupallistamista
Palvelupäällikkönä olet vastuussa oman vastuualueesi maksullisesta palveluliiketoiminnasta ja toimit osana maksullisen palvelutoiminnan tiimiä. Palvelupäällikkönä vaikutat aktiivisesti alasi alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Strateginen pitkäntähtäimen suunnittelu sekä määrätietoinen, mutta myös käytännönläheinen, yritysyhteistyö kuuluvat työarkeesi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen yrityksien kanssa, mutta asiakasrajapinnan lisäksi liikut luontevasti Centrian sisäisissä verkostoissa hyödyntäen Centrian henkilöstön laajaa osaamista palveluidemme toteutuksissa. Toimimme saumattomassa yhteistyössä myös muiden osaamisen- ja aluekehittämisen organisaatioiden sekä verkostojen kanssa.
Palvelupäällikön työnkuvaan kuuluu toimia esihenkilötehtävissä. Esihenkilönä palvelupäällikkö ylläpitää ja kehittää aktiivisesti Centrian omaleimaista toimintakulttuuria. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kehittymismyönteisyyttä, aiempaa kokemusta asiantuntijapalveluiden myynnistä sekä vahvaa yrityskentän tuntemusta. Palvelupäällikkömme työskentelee sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä.
Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ylempää korkeakoulututkintoa, kykyä hahmottaa ja johtaa isoja kokonaisuuksia sekä monipuolista aiempaa työkokemusta, ehkä myös kokemusta esihenkilötehtävistä. Lisäksi tarvitaan vahvaa kemian prosessien ymmärrystä ja näkemystä kemian tuotekehitystoiminnasta.
Perehdytämme sinut tehtäviisi kattavasti ja työskentelet osana Centria-ammattikorkeakoulun taitavaa osaajajoukkoa, jossa sinullakin on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhteistyössä alan kansainvälisten huipputoimijoiden kanssa. Palkkaus Sivista ryn ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen, eli viikkotyöaika on 36,25 h. Työ edellyttää valmiuksia matkustaa, mutta pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee kampuksellamme Kokkolassa.
Lisätietoja tehtävästä antavat: palvelupäällikkö Jani Rättyä 044 449 2577 ja vararehtori (TKI) Marko Forsell 040 808 5128. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 27.10.2024 mennessä osoitteessa centria.fi/rekry
Olemme korkeakouluna se hieman erilainen, mutta itseensä täysillä luottava tyyppi, oman polkunsa kulkija. Centria on yli 4400 opiskelijan ja yli 350 asiantuntijan monialainen organisaatio, jonka juuret ovat alueella ja välittävässä työyhteisössä, mutta siivet laajalla kansainvälisissä verkostoissa. Vastuullisen, ahkeran ja aidosti välittävän asenteemme ansiosta meitä on kehuttu maan joustavimmaksikin korkeakouluksi.
Uskomme, että kun henkilöstömme voi hyvin, koko Centria voi hyvin. Vaikka olemme panostaneet erityisesti hyvinvointietuihin, laadukkaisiin työterveyspalveluihin ja hyvään johtamiseen, on kaiken toiminnan ytimessä aina mielekäs työ. Yhdessä tekeminen ja vaikuttaminen, vapaus ja välittäminen, rohkeus ja kokeileminen tekevät Centriasta työpaikan suurella sydämellä Meille yhdenvertaisuus, avoimuus ja monimuotoisuus ovat tärkeitä arvoja. Kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin ja kasvamaan omalla urapolullaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://centria.fi/rekry?rmpage=job&rmjob=158&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol