Nuoriso-ohjaaja, Alavuden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Alavuden kaupunki etsii innostunutta ja osaavaa henkilöä osa-aikaiseksi nuoriso-ohjaajaksi kaupungin nuorisopalveluihin 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nuoriso-ohjaajan tehtävässä kohtaat ja ohjaat nuoria nuorisotiloilla, kouluilla ja nuorten vapaa-ajalla. Saat suunnitella ja toteuttaa reissuja, tapahtumia ja teemailtoja yhdessä nuorten sekä muiden työntekijöiden kanssa. Työnkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kesäleirit ja muu leiritoiminta.

Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli
- nautit ja innostut nuorten kanssa työskentelystä
- sinulla on taitoa ohjata ryhmätoimintaa
- motivoidut siitä, että pääset luomaan uutta yhdessä muiden kanssa
- haluat edistää nuorten osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia
- osaat viestiä monikanavaisesti ja nuorten käyttämillä viestialustoilla

Työskentelemme nuorten kanssa heidän vapaa-ajallaan, eli työ on ilta- ja viikonloppupainotteista. Työaika on 25 h viikossa. Tehtävä vaatii ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto, nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinto tai muu soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja esittänyt nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus KVTES:n mukainen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622577/fi_FI