Asiakasvastaava, Rovaniemen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Palkkaus: 3022,94€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rovaniemen kaupungin elinvoimapalveluissa on käynnistynyt syyskuussa 2024 Euroopan Unionin osarahoittama International Rovaniemi- hanke. Hankkeessa pilotoidaan International House -konseptia kehittämällä matalan kynnyksen palveluita eri syistä maahan muuttaneille. Hankkeessa rakennetaan vieraskielisille suunnattu tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden palvelupiste yhteistyössä keskeisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on luoda Rovaseudun työllisyysalueesta houkuttelevampi ja saavutettavampi paikka työllistyä, perustaa yrityksiä, kouluttautua ja asettua asumaan. Hankkeella tuetaan myös TE-uudistuksen ja KOTO24 uudistuksen toteutumista.

Hankkeen toiminta-aika on 1.9.2024-31.5.2027. Hankkeessa työskentelee projektipäällikön lisäksi projektisuunnittelija sekä kaksi asiakasvastaavaa. Projektipäällikön ja projektisuunnittelijan työt ovat käynnistyneet syyskuussa . Asiakasvastaavien työ käynnistyy mahdollisimman pian, viimeistään marraskuussa ja kestää koko hankkeen toiminta-ajan.

Asiakasvastaavien työ osana hanketiimiä painottuu erityisesti International House (IH)- palvelupisteen perustamiseen ja siinä tehtävään ohjaus- ja neuvontatyöhön. Asiakasvastaava tuottaa myös tietoa palvelutarpeista ja kehittää palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Työtehtäviin kuuluu International House- palvelupisteellä toimimista, jalkautuvaa toimintaa ja IH-toimintamallien pilotointia sekä toiminnan aktiivista raportointia.

Asiakasvastaavan keskeiset tehtävät ovat:

- vieraskielisten asiakkaiden yksilöohjaus ja työllistymisen edistäminen
- tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden tarjoaminen asiakkaille
- matalan kynnyksen palvelupisteen toiminnan rakentamiseen ja kehittämiseen osallistuminen
- työnantajakäynnit ja muut työllistymistä tukevat toimenpiteet asiakkaille ja työnantajille
- verkostoyhteistyö kumppaneiden kanssa
- uusien toiminta- ja palvelumallien kokeileminen ja edelleen kehittäminen
- erilaisten tapahtumien järjestäminen
- asiakkaiden osallisuuden tukeminen
- tarvittavan tiedon kokoaminen ja raportointi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Arvostamme kykyä käyttää useampia kieliä asiakaspalvelutilanteissa. Katsomme eduksi työllisyyspalveluiden ja kotoutumisen palvelujärjestelmän tuntemuksen sekä osaamisen vieraskielisten ohjaus- ja neuvontatyöstä. Työssä tarvitaan myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kehittämistyöhön.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3022,94 e (+mahdollinen kokemuslisä) ja työaika 36 h 15 min/vko. Tehtävän aloitusajankohta on 21.10.2024 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä, jonka tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esihenkilölle.

Tehtävää haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voi hakemuksen toimittaa osoitteella: Rovaniemen kaupunginkirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 6.10. kello 23:59. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ROI-04-11-24/fi_FI