Varhaiskasvatuksen opettaja, Koivulan päiväkoti, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 2824,79€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Koivulan päiväkoti hakee vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa 1.11 alkaen tai joustavasti aloitusajankohdasta sopien. Haussa huomioidaan myös varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelevat/valmistuvat ja työ on mahdollista aloittaa määräaikaisena.

Odotamme sinulta innostunutta, ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja huumoria. Arvostamme erityisesti työntekijää, jolla on taitoa kohdata lapsi sensitiivisesti ja nähdä jokainen lapsi vahvuuksien kautta. Toivommekin, että omaat ammatillisen työotteen, jossa lapsen lämmin kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena yksilönä on keskiössä. Vain hyvinvoiva lapsi oppii, joten kohdataan lapset ja toisemme työyhteisössä sensitiivisesti ja luodaan yhdessä jokaiselle lapselle hyvä päivä. Joka päivä.

Meillä saat olla oma itsesi ja toteuttaa pedagogista työtä monipuolisessa oppimisympäristössä ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Tällä toimintakaudella koko yksikön pedagogisina painopistealueina on leikin, liikkeen ja lukemisen lumo. Toivomme olet pedagogisen työotteen omaava innostunut tiimipelaaja, koska työyhteisön ja tiimin ilmapiiri on lapsen psyykkinen oppimisympäristö ja näin myös kaiken pedagogiikan kivijalka!

Ota rohkeasti yhteyttä, kysele lisää ja piipahda käymään!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / 27 mukaan.

Tehtävään valittavan tulee toimittaa rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Katsomme eduksi työkokemuksen varhaiskasvatuksesta sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Päiväkotimme tarjoaa varhaiskasvatusta, erityisvarhaiskasvatuksen palveluita sekä esiopetusta. Koivulan päiväkotiin kuuluu 7 eri ryhmää, jotka toimivat 3 eri osoitteessa: Sävelkuja 4, Turunmaankatu 3 sekä Ilpoisten koulun esiopetusryhmä Lauklähteenkatu 13. Tämä haettava varhaiskasvatuksen opettajan paikka on tämän toimintakauden loppuun asti sävelkuja 4 päiväkodissa toisen opettajan työparina 2-4 -vuotiaiden lasten ryhmässä.

Päiväkotimme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella monimuotoisessa oppimisympäristössä. Sijaintimme mahdollistaa myös monipuolisen toiminnan päiväkodin ulkopuolella ja oppimisympäristön laajentamisen kulttuurikohteisiin ja luontoon, jota kaikki ryhmämme hyödyntävätkin paljon esim. retkeillen metsään -alati muuttuvaan ja lapsille mieluisaan oppimisympäristöön.

Kurkista Instagramista ryhmien puuhia seuraavalla nimellä: koivulanpk

Toivottavasti kuullaan ja nähdään haastattelussa!

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.
- monipuolista henkilöstökoulutusta
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- työsuhdepolkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-1232-24/fi_FI