Palvelupäällikkö Käpylän Validia-taloon, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa. Haemme sairaanhoitajaa palvelupäällikön tehtävään Käpylän Validia-taloon.

Hei sairaanhoitaja! Kiinnostaisiko sinua hoitoalalla hallinnollisempi työ? Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi vammaispalveluissa ja tulevaisuudessa toimimaan vastuutehtävissä? Nykyisen palvelupäällikön siirtyessä yrityksen sisällä uusiin haasteisiin, haemme tehtävään innostunutta ja sitoutunutta ammattilaista.

Tehtävässä toimit yksikönjohtajan tukena ja vastaat operatiivisen toiminnan sujuvuudesta. Työnkuvasi on monipuolinen ja mielenkiintoinen, työtehtäviisi kuuluu niin hallinnollisia tehtäviä kuin yksikön arjen toimintojen organisoimista. Työpäiviisi kuuluu tiivistä yhteistyötä henkilöstömme, asiakkaidemme ja yksikönjohtajan kanssa. Sijaistat myös tarvittaessa yksikönjohtajaa, jolloin toimit lähiesihenkilönä yksikkömme hoitohenkilöstölle. Tässä työtehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus kerryttää työkokemusta esihenkilötehtävissä kokeneen yksikönjohtajan työparina.

Olet toiminnan ihminen ja tartut aktiivisesti arjen haasteisiin. Nautit toiminnan kehittämisestä, mutta myös sujuvasta arjen perustyöstä. Sinulla on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutus ja jo jonkin verran kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Tässä työtehtävässä hyödyksi on, jos sinulla on suoritettuna johtamisen opintoja.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, arkiaamuun painottuva työaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Meille on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen. Toimintamme lähtökohtia ovat Inhimillisyys, Luottamus ja Oivallus (ILO) ja tavoitteenamme luoda Suomesta maailman paras maa vammaisille.Instagramista voit kurkata, miltä arki Validialla näyttää!

Käpylän Validia-talo on 43-paikkainen ympärivuorokautisen vammaispalveluasumisen yksikkö, jossa viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijämme. Voit tutustua tarkemmin alla olevasta linkistä.

Tarjoamme sinulle
- Kattavan perehdytyksen
- Validian laajan kollegaverkoston tuen ja mentoriohjelman
- Työympäristön, jossa tuetaan ammatillista kasvua ja työhyvinvointia
- Kattavat työsuhde-edut mm. työsuhdepolkupyörän ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä sekä esihenkilötyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan AMK-tutkintoa
- Positiivista ja ILOista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Hae osaksi Käpylän Validia-talon tiimiä mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä tietosi alla olevan lomakkeen kautta. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Pia Kajava pia.kajava@validia.fi tai puh. 044 765 1452
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/5019146-palvelupaallikko-kapylan-validia-taloon/applications/new