Vastaava hoitaja Terveyskeskus Mehiläisen Tampere, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä.

Haemme Vastaavaa hoitajaa (Osastonhoitajaa) vakituiseen työsuhteeseen Mehiläiselle ulkoistetulle Tampereen Keskustan terveysasemalle

Olet pohjakoulutukseltasi sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, lisäksi arvostamme esihenkilö- ja johtamiskoulutusta. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.

Tarjoamme sinulle:
Palkkaus: TPTES luokka VR5 + vuosittainen tulospalkkio.
Monipuolisen työnkuvan sekä osaavan ja iloisen työyhteisön.
Pääset johtamaan moniammatillista tiimiä arjessa vastaavan lääkärin (ylilääkäri) kanssa.
Pääset kehittämään hoitotyötä ja toimintaa asiakkaan tarpeista lähtien.
Parhaan perehdytyksen ja kokeneen hallinnon- ja tukitoimintojen tuen.
Kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet: Tuemme henkilöstöä osaamisen kehittämiseen tarjoamalla mm. mahdollisuuksia osallistua erilaisiin koulutuksiin. Henkilökohtaisia kehittymissuunnitelmia ja kehittymistä tuetaan vuosittaisilla kehityskeskusteluilla.
Joustavan työnantajan: Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa yksikön toimintaan.
Laadukkaat työterveyshuollon palvelut: Lakisääteisen työterveyden lisäksi saat Mehiläisenä käyttöösi mm. maksuttoman 24/7 digiklinikan palvelut. Lisäksi saat alennuksia itsellesi ja perheenjäsenille Mehiläisen lääkäriasemien ja hammaslääkäriasemien tuottamista palveluista.
Liikunta- ja hyvinvointiedut: Mehiläinen tarjoaa mm. liikunta- ja kulttuuri etuutta 200 euroa vuodessa sekä monipuolisia etuja ja etätunteja liikkumisen tueksi.
Kattavat mobiiliedut: Mehiläisenä saat käyttöösi yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja esim. useista liikuntapaikoista, hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä.

Edellytämme kokemusta hoitotyön esihenkilötehtävistä. Erityisesti terveyskeskustyön kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös työkokemustasi hoitajana. Vastaava hoitaja huolehtii ja varmistaa, että yksikössä toteutettava hoitotyö on laadukasta ja vaikuttavaa. Tehtävässä korostuu päivittäinen hoitotyön johtaminen strategisten tavoitteiden mukaisesti. Vastaavan hoitajan tehtäviin kuuluvat erilaiset päivittäiset henkilöstöhallinnon tehtävät, laadun ja talouden seuranta sekä terveyskeskuksen toimintojen koordinointi yhteistyössä vastaavan lääkärin kanssa. Mehiläisen terveyskeskuksissa johdamme tiedolla ja esimerkillä, näin ollen työ sisältää myös kliinistä työtä terveysasemalla. Tehtävässä onnistut, kun sinulla on kykyä hahmottaa suurempia kokonaisuuksia ja omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme myös valmiutta toiminnallisten muutosten johtamiseen. Odotamme sinulta hyvää paineensietokykyä ja kykyä johtaa omaa työhyvinvointia ja osaamistasi.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Johtava hoitaja, Talvikki Nyström
talvikki.nystrom@mehilainen.fi

Hoitotyön johtaja, Joanna Robson
joanna.robson@mehilainen.fi

Resurssipäällikkö, Sari Kauppinen-Hankaa
sari.kauppinen-hankaa@mehilainen.fi

Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Tampere-Finlaysoninkatu/Vastaava-hoitaja-Terveyskeskus-Mehilisen-Tampereen-Keskustan-terveysasemalle_R0033036/apply