Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Porvoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Porvoo on lapsiystävällinen kotikaupunki. Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä. Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat.

Meillä Porvoon varhaiskasvatuspalveluissa on hyvä kehittämisen meininki ja me toimimme aktiivisella ja ajantasaisella työotteella. Pidämme hyvää huolta henkilöstön osaamisesta ja työoloista. Koulutuskalenterissamme on tarjolla paljon koulutuksia, joihin henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua säännöllisesti.

Puistopäiväkoti tarjoaa Suomenkielistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 1-6-vuotiaille. Yhteistyö perheiden kanssa on meille tärkeää. Sijaintimme on keskeinen ja retkeilemme paljon; pääsemme kävellen kulkemaan niin metsiin kuin Taidetehtaallekin. Myös Vanha kaupunki on kävelymatkan päässä.

Kolme esiopetusryhmää sijaitsee avarissa tiloissa Keskuskoululla, osoitteessa Aleksanterinkatu 25.

Tule mukaan!

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Työaika on 38,25h/viikossa. Palkkaus kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävän tehtäväkohtainen palkka 2492,51-2518,40€/kk.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä näytettävä hyväksytty tartuntatautilain 55§ mukaisen tuberkuloositartunta seulonta-kysely.

Valitun on esitettävä myös hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on puolet palvelusuhteen kestosta kuitenkin korkeintaan 6 kk.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.10.2024 klo 14.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PRV-40-289-24/fi_FI