Asiakasvastaava, Seniori-infon Hanko-Inkoo-Raasep, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasvastaava työskentelee osana Hanko-Inkoo-Raasepori asiakasohjaustiimiä, mutta ensijainen työskentelyalue on Inkoo/Raasepori. Työtä on mahdollista tehdä työyksikössä erikseen sovittavalla tavalla joustavasti osin myös etätyönä.

Asiakasvastaavan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden monipuolinen ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arviointi, palveluohjaus, tarvittavien etuuksien hakeminen, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen ja palveluiden järjestäminen sekä päätöksenteko sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden antamisesta. Asiakasvastaava toimii myös muun moniammatillisen tiimin tukena.

Työpaikan nimi ja osoite: Seniori-info, Raaseporintie 5, 10600 Tammisaari
Työaika: yleistyöaika 38,25h/vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto (sosiaalihuoltolain (1301/2014) 46a§ (292/2016) mukainen pätevyys).

Tehtävässä edellytetään: toiminta-alueen hyvää tuntemusta, kokemusta palvelutarpeen arvioinnista ja palveluohjauksesta sekä kykyä toimia moniammatillisessa verkostossa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Virkaan valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa, koordinointikykyä, itseohjautuvuutta, paineensietokykyä ja ICT-osaamista. Työn sujumisen kannalta ajokortti on välttämätön.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-680-24/fi_FI