Tiedonhallinnan suunnittelija, Jakobstads stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pietarsaaren kaupunki hakee Pietarsaaren seudun työllisyysalueelle tiedonhallinnan suunnittelijaa määräaikaiseen toimeen 12 kuukauden ajaksi, 28.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pietarsaaren työllisyysalueen muodostavat Kruunupyy, Luoto, Pedersöre sekä Pietarsaari, joka toimii vastuukuntana.
Nykytilanteessa KEHA-keskuksen Asianhallinta ja virastopalvelut -yksikkö (ASVI) vastaa ELY-keskusten ja TE-toimistojen asianhallinnan ohjauksesta, kehittämisestä ja suunnittelusta. Jatkossa työllisyysalueet vastaavat omista asianhallintaratkaisuistaan siltä osin, kun tiedot eivät sisälly valtakunnalliseen asiakastietojärjestelmäkokonaisuuteen (A-TMT ja YA-TE).

Tiedonhallinnan suunnittelijan tehtävänä on laatia työllisyysalueen tiedonhallintasuunnitelma, valmistella tarvittava sähköinen arkistointi sekä kirjaamon toiminta. Lisäksi tehtäviin kuuluu tiedonohjaussuunnitelman mukaisesti työllisyyspalveluiden paperisten ja sähköisten asiakirjojen kirjaaminen asianhallintajärjestelmään ja vireilletuloon liittyvät asioiden huolehtiminen edelleen järjestelyyn. Tehtäviin kuuluu asioiden ja asiakirjojen rekisteröintiä, jakelua ja arkistointia sekä työllisyysalueen työntekijöiden opastamista erityisesti salassa pidettävien ja turvallisuusluokiteltujen asiakirjojen käsittelyyn liittyvissä asioissa sekä mm. asianhallintajärjestelmän käytössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä tarvitaan hyviä asiakas- ja vuorovaikutustaitoja, tietoteknisiä valmiuksia sekä innostunutta ja oma-aloitteista otetta työhön. Arvostamme joustavuutta, yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä itseohjautuvuutta. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista kielitaitoa siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Tiedonhallinnan suunnittelijan tehtävä on alkuun määräaikainen, mutta sen jatko on mahdollinen.

Tehtäväkohtainen palkka 2985,00/kk (01ASI040), erillislisät KVTES:n mukaan. Työaika 36,25 h/vk (toimistotyöaika). Koeaika on korkeintaan 6 kk.
Hakemukset Kuntarekryn kautta 11.10.2024 klo 14 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622784/fi_FI