Toiminnanohjaaja, Luoto, Kolpene, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Palkkaus: 2621,68€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana Toiminnan ohjaajan tehtävät pitkäaikaisen kuntoutuksen yksikköön Luotoon.

Toiminnanohjaajana asiakkaan päivittäisen avustamisen ja ohjauksen lisäksi suunnittelet, toteutat, kehität ja arvioit yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa ryhmä- ja yksilötoimintaa kehitysvammaisille ja autismikirjon asiakkaille. Työhön sisältyy kirjaamista, joten odotamme sinulta kiinnostusta asiakastietojärjestelmän käyttöön ja kirjaamiseen.

Koulutusmyönteisenä työyhteisönä panostamme paljon työntekijöidemme koulutukseen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia. Tehtäväkohtainen palkkaus on 2 621,68 €/kk. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedut työhyvinvointisi tueksi sekä polkupyöräedun.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.
Tehtävissä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä. Jos sinulla ei ole kertynyt vielä kokemusta, perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja voimassa olevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 25.10.2024 klo 15:00 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622651/fi_FI