Perheneuvolan psykologi, Kittilä, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 4723,95€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule psykologiksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa, lapsiperheiden palveluissa on avoinna psykologin sijaisuus. Tehtävä sijoittuu Pohjoiselle palvelualueelle perheneuvolaan, Kittilän toimipisteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja sijaisuus kestää 10.8.2025 asti.

Perheneuvolan psykologin tehtävänä on ohjaus, neuvonta ja muu asiantuntija-apu ihmissuhteisiin, perhe-elämään sekä lasten kasvuun, kehitykseen ja sosiaalisiin taitoihin liittyvissä kysymyksissä. Psykologi tutkii ja hoitaa lasten ja nuorten kehitykseen sekä perhe-elämään liittyviä haasteita itsenäisesti ja työryhmän jäsenenä.

Meillä pääset osaksi uutta ja vasta muodostuvaa työyhteisöä, jossa pääset yhdessä rakentamaan ja kehittämään Pohjoisen palvelualueen kasvatus- ja perheneuvolatoimintaa. Käytettävinäsi ovat Lapin hyvinvointialueen henkilöstöedut, mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat.

Edellytämme hakijalta laillistettua psykologin pätevyyttä (laki 559/1994). Haemme virkaan psykologia, jolla on kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Terapeuttisten menetelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 4 723,95 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta, maksimissaan 6 kuukautta. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava nähtäväksi hyväksytty lausunto terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 14.10.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622643/fi_FI