Esiopetuspätevä varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Leikki Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme esiopetuspätevää varhaiskasvatuksen opettajaa Touhula Laajakallioon Kirkkonummelle.

Touhula Laajakallio sijaitsee Kirkkonummella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Päiväkotiimme on helppo tulla kauempaakin, sillä päiväkoti sijaitsee Kehä III ja Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Juna-asemat ja bussipysäkki löytyvät kivenheiton päästä.

Päiväkodissamme on tilaa neljälle lapsiryhmälle. Päiväkodillamme on iso aidattu piha sekä ympäriltämme löytyy luontoa, jotka mahdollistavat monipuoliset seikkailut lasten kanssa. Valoisissa ja väljissä päiväkotimme tiloissa lapsilla on monipuoliset mahdollisuudet liikkua pitkin päivää ja ryhmäkohtaiset liikuntasalit mahdollistavat monipuolisen liikunnan kokemisen. Toiminnassamme painottuvatkin liikunta sekä luonto ja ympäristö.

Tammikuun 2024 henkilöstökyselyn perusteella henkilöstömme on äärimmäisen tyytyväinen työhönsä ja suosittelee Touhulaa työpaikkana.

"Viihdyn Touhula Laajakalliossa todella hyvin. Työkaverit ovat kivoja ja työilmapiiri on lapsirakas, välittävä ja rento. Naureskelemme paljon ja kaikilla on hauska huumorintaju. Touhulalla olen hyvin päässyt lisäkoulutuksiin." - kertoo Touhula Laajakallion työntekijä

"Toimin toista vuotta varhaiskasvatuksen opettajana Touhula Laajakalliossa. Työni on antoisaa ja jokainen päivä on mukavasti erilainen. Päiväkotimme on viihtyisällä alueella, jossa on niin metsää kuin leikkipuistoja lähellä. Päiväkodissamme pääsee toetuttamaan itseään sekä tuomaan omia vahvuuksiaan esille. Työyhteisössämme on ihana työskennellä. Touhulla pääsee mukavasti kouluttamaan lisää itseään." - kertoo Touhula Laajakallion työntekijä

Touhula Laajakallion eskarissa opetellaan tärkeitä taitoja koulupolkua varten. Tuet ja autat oivaltamaan. Annat mahdollisuuden yrittää ja kokeilla. Parasta on, että pääset kokemaan oppimisen iloa yhdessä lasten kanssa joka päivä. Olet luomassa perustaa lapsen matkalla heidän suurimpaan seikkailuunsa: elämään. Keväällä ojentaessasi lapselle ruusun ja eskaritodistuksen, tunnet kuinka jokainen lapsi jättää jäljen sydämeesi ja sinä heidän unelmiinsa. Oletko sinä valmis täyttämään nämä saappaat?

Esiopettajana vastaat ryhmäsi esiopetussuunnitelman mukaisesta toiminnasta. Opettajana varmistat ryhmäsi laadukkaan esiopetuksen ja sitä täydentävän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, sekä pedagogisesta toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa. Käytössämme on Touhulan yhteinen pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi, joka tukee suunnittelu- ja arviointityötäsi. Opettajamme kehuvat Touhula Rytmiä alan laadukkaimmaksi työkaluksi. Työssäsi pääset vaikuttamaan koko päiväkodin kehittymiseen, sillä annamme tilaa omalle persoonalle, aktiivisuudelle ja uusille ideoille.

Koska Sinä tulet tekemään maailman tärkeintä työtä onnellisen lapsuuden luomiseksi, niin me haluamme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi. Työ voidaan sopimaan alkamaan sinun mahdollisuuksien mukaan. Työaika ja -vuoro toiveesi otetaan huomioon. Työntekijänä meillä olet lisäksi oikeutettu mm. työterveyshuoltoon Pihlajalinnassa, Epassi-etuun 200 €/ vuosi, työhyvinvointirahaan 80 €/hlö/vuosi sekä taukokahvien ja työiltojen tarjoiluihin.

Tämän lisäksi me tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen työhösi

- kannustavan, joustavan ja ketterästi kehittyvän toimintakulttuurin

- laadukkaat pedagogiset työvälineet ja toimintamallit

- kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- täydennyskoulutusstipendit omaehtoiseen täydennyskouluttautumiseen

Ja me odotamme sinulta

- motivoitunutta asennetta, vastuuntuntoisuutta ja työhön sitoutumista

- erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi

- kykyä toimia rakentavasti tiukoissakin tilanteissa

- kelpoisuusehtojen mukaista varhaiskasvatuksen opettajan koulutusta ja esiopetuspätevyyttä. Tarvittaessa huomioimme myös varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijat, tuemme varhaiskasvatuksen opettajaksi pätevöitymistä kannustinohjelmamme kautta.

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Touhula Laajakallio

Touhula on yksityinen päiväkotiperhe ja meillä on 113 päiväkotia ympäri Suomen. Olemme varhaiskasvatusalan merkittävä työllistäjä ja meillä työskentelee n. 2000 touhulalaista luomassa onnellista lapsuutta ja hyvää työelämää. Työllistämme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, -opettajia, -erityisopettajia, päiväkotiapulaisia, avustajia, päiväkodin johtajia sekä omalla asiantuntijuusalueellaan toimivia tukipalveluasiantuntijoita. Kaikilla meillä on tärkeä vastuu lasten tulevaisuuden rakentajana. Meitä ohjaavat arvomme ovat hyvinvointi, avoimuus, vastuullisuus ja oppimisen ilo.

Puhelin: 010 325 8857 Sähköposti: piia.tormanen@touhula.fi Sijainti: Kotitontunkuja 18
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/esiopetuspateva-varhaiskasvatuksen-opettaja/m6b674