Talousassistentti, 3stepIT, Helsinki, 3Step IT Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme 3stepIT:n Suomen liiketoimintayksikön palvelukseen kehittämishaluista talousassistenttia. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.08.2025 asti. Työsuhde muodostetaan Baronan kanssa.

Tiiviissä ja tehokkaassa taloushallinnon tiimissämme hoidat Suomen liiketoimintamme reskontriin ja kirjanpitoon liittyviä tehtäviä, ja olet mukana viemässä jatkuvasti kehittyvää yritystämme eteenpäin. Talousassistenttina tehtäviisi kuuluu myynti- ja ostoreskontran tehtäviä, esimerkiksi laskutusta, ostolaskujen käsittelyä, perintää sekä muita taloushallinnon tehtäviä.

Työssäsi käytät mm. omaa toiminnanohjausjärjestelmämme, NAV-järjestelmää ja Rillion-ostolaskujen käsittelyjärjestelmää. Pääasiallinen työskentelypaikka tehtävässä on toimistomme Kampissa, mutta voit kuitenkin tehdä työtä myös etänä maksimissaan 50 % työajasta.

Etsimme henkilöä, jolla tulisi positiivisen asenteen lisäksi olla:

-Koulutusta: Tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (esim. tradenomi, merkonomi tai alan opiskelija) ja jonkin verran työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
   -Yhteistyökykyä ja positiivista asennetta: Pystyt rakentamaan positiivista ilmapiiriä ja yhteistyötä, niin oman tiimin sisällä, kuin sisäisten sidosryhmien kanssa.
   -Itseohjautuvuutta: Sinulla on itsenäinen työskentelyote, olet oma-aloitteinen ja osaat keskittyä olennaiseen sekä organisoida työsi tehokkaasti aikataulupaineista huolimatta. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti niin itseäsi kuin työtehtäviä.
   -Järjestelmällisyyttä: Pidät numeroista ja hommat pysyvät sinulla hallussa aikataulupaineista huolimatta. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja tarkka.
   -Joukkuepelaajan henkeä: Tiimityö sujuu sinulta mutkattomasti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis panostamaan paitsi oman, myös tiimisi menestyksen eteen.
   -Tietoteknistä osaamista: Kokemusta erilaisten tietojärjestelmien käytöstä ja kykyä omaksua helposti uusien ohjelmien käyttö.
   -Hyvä kielitaito: Erinomaista suomen kielen taitoa, ja kansainvälisessä yrityksessämme tarvitset lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme kattavat edut, jotta sinä voisit onnistua ja menestyä työssäsi.

Asiakkaamme ansaitsevat vain parasta, ja niin ansaitsevat työntekijämmekin. Etsimme joukkoomme talentteja, joista haluamme pitää huolta.

-Jatkuva oppiminen - Tuemme 3steppiläisten halua kehittää omaa osaamistaan. Erilaiset koulutukset ja valmennukset kehittävät taitoja, kasvattavat motivaatiota ja auttavat urapolulla eteenpäin.
   -Yhteiskuntavastuu - 3stepIT:n arvoihin kuuluu huolen pitäminen myös laajemmin, ja sitä kautta tuemme yhteiskunnallisesti merkittävää toimintaa. Tuen piiriin kuuluvat mm. Lastenklinikoiden Kummien innovaatiohankkeet.
   -Yhteisöllisyys - 3steppiläisten mielestä työyhteisömme on helposti lähestyttävä ja meillä vallitsee hyvä tekemisen meininki. Viihdymme yhdessä työn ja vapaamuotoisempien aktiviteettien merkeissä. Niistä saa kummasti lisää virtaa arkeen.
   -Baronan työntekijänä sinulla on käytössäsi Baronan työsuhde-etuudet, kuten kattava työterveys sekä monipuoliset ostoetuudet.

Teemme töitä suurella sydämellä

Työyhteisössämme vallitsee avoin ja positiivinen ilmapiiri, jossa aidosti välitetään toisistamme. Katsomme tulevaisuuteen luottavaisesti, sillä yhdessä voimme saavuttaa mitä tahansa. Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa.

Yhteiset arvomme muodostavat perustan kaikelle, mitä 3steppiläisinä teemme.

-Positive - We see opportunities and help others see them too.
   -Passionate - We care about eliminating waste wherever we find it.
   -Responsible - We take responsibility for our actions.
   -Curious - We always want to learn more and improve.
   -Amazing - We do great things for our customers and each other.

Käy kurkkaamassa vauhdikasta menoamme TÄÄLTÄ.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 10.10.2024. Etenemme rekrytoinnissa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Juha Vilpas, p. 050 4041757 tai juha.vilpas(at)barona.fi. Tietosuojasyistä käsittelemme vain hakujärjestelmämme kautta tulleita hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66f4fb3bce55aa001fbf2991