Kuntoutusohjaaja, Asiantuntijatpalvelut, Turku, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuntoutusohjaajan tehtävään kuuluu Terveydenhuoltolain 29 §:n mukainen kuntoutusneuvonta, kuntoutusohjaus, kuntoutustarpeen arviointi ja kuntoutusmahdollisuuksien selvittäminen. Tavoitteena on edistää ja ylläpitää Varhan alueen asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä. Kuntoutusohjaajan tehtävään kuuluu myös veteraanikuntoutuksen yhdyshenkilönä toimiminen, veteraanikuntoutuksen palveluiden myöntäminen Valtionkonttorin antamien ohjeiden ja talouden resurssin mukaan.

Kuntoutusohjaaja toimii palveluohjauksen ja kuntoutuksen asiantuntijana. Tehtävä sisältää itsenäistä vastaanottotyötä, kuntoutusohjausta, kuntoutusneuvontaa, koordinointia, asiakkaan asioiden hoitoa, kuntoutustarpeen arviointia ja kuntoutusmahdollisuuksien selvittämistä. Tehtävässä korostuu tiivis moniammatillinen yhteistyö eri ammattilaisten sekä asiakkaan läheisten kanssa. Yhteistyö ulottuu sote-palveluiden muihin yksiköihin ja Varhan ulkopuolella toimiviin sidosryhmiin.

Kuntoutusohjaaja toimii osana moniammatillista kuntoutustyöryhmää, jossa työ on vuorovaikutuksellista ja moniammatillista verkostoyhteistyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää laaja-alaista kuntoutuksen näkemystä ja osaamista.

Kuntoutusohjaaja toimii yhdyshenkilönä ja tiedottajana kuntoutujan kuntoutusprosessissa kuntoutujan ja hänen lähipiirinsä sekä kuntoutukseen osallistuvien ammattihenkilöiden ja eri palvelujärjestelmien välillä.

Tehtävän hoitamisessa tarvitaan vuorovaikutustaitoja, tiedonhakutaitoja, yhteistyökykyä, pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta. Kuntoutusohjaajan on kyettävä itsenäiseen toimintaan ja kokonaisvaltaiseen näkemykseen sekä nopeaan reagointiin. Hän tuntee terveydenhuollon, sosiaalityön- ja kuntoutuksen palvelujärjestelmän, lainsäädännön ja ohjeistuksen sekä asiakasryhmien erityispiirteet.

Tehtävänkuva on laaja, opit joka päivä uutta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä koulutusmahdollisuuden, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat liittyä tehokkaaseen joukkoomme, täytä hakemus Kuntarekryssä pikaisesti.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti - ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Eduksi luemme englannin ja ruotsin kielen taidon. Lisäksi aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tarjoamme sinulle osittaisen etätyömahdollisuuden ja liukuvan työajan.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1055-24/fi_FI