Business Controller @ P2X Solutions, Minjon Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei taloushallinnon ammattilainen,

Haluatko käyttää osaamistasi rakentaaksesi kestävää tulevaisuutta? Sytytkö vastuullisesta roolista sekä kädet savessa liiketoiminnan tukemisesta ja kehittämisestä? Näetkö itsesi osana tiimiä, joka koostuu vetyliiketoiminnan ja vihreän siirtymän edelläkävijöistä?

Jos vastasit kolmesti 'KYLLÄ', jatka lukemista, sillä P2X Solutions hakee uutta henkilöä Business Controllerin rooliin!

P2X Solutions on suomalainen vihreän vedyn ja Power-to-X-teknologian pioneeri, joka rakentaa parhaillaan Suomen ensimmäistä teollisen mittakaavan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitosta Satakunnan Harjavaltaan. Lisäksi suunnitteilla on tuotantolaitokset muun muassa Joensuuhun ja Ouluun. P2X on keväällä 2024 sopinut järjestelystä, jonka myötä sveitsiläinen energiayhtiö Alpiq nousi yhtiön pääomistajaksi. Uusi pääomistaja vahvistaa P2X:n asemaa ja sen mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä.

Business Controllerina työskentelet yhtiön talousjohtajan työparina ja vastaat osaltasi liiketoiminnan kasvusta ja talouden prosessien ja järjestelmien kehittämisestä. Toimit liiketoiminnan ja myynnin strategisena kumppanina, ja laadit erilaisia kannattavuus-, hinnoittelu- ja investointilaskelmia sekä -mallinnuksia. Liiketoiminnan analysoinnin ja ennustamisen lisäksi vastaat myös muista monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, kuten kassavirtaennusteista ja laskujen käsittelystä sekä raportoinnista johdolle, viranomaisille ja rahoittajille. Toimit lisäksi tiiviissä yhteistyössä ulkoisen kirjanpitäjän kanssa ja osallistut budjetointiin, ennusteiden laadintaan, rahoitusratkaisujen suunnitteluun sekä projektien talousseurantaan.

Hae P2X:n Business Controlleriksi, jos:

- Sinulla on vähintään noin 5 vuoden monipuolinen työkokemus talouspuolen tehtävistä, esimerkiksi tilintarkastajana tai business controllerina toimimisesta sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM tai tradenomi). Eduksi katsomme, jos sinulla on taustaa prosessiteollisuudesta.

- Excel-taitosi ovat erinomaisella tasolla ja sinulla on kyky rakentaa sekä ylläpitää laskenta- ja kassavirtamalleja. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta myös muista taloushallinnon työkaluista, kuten Power BI-ratkaisuista.

- Hallitset kirjanpidon perusteet ja sinulla on kokemusta IFRS-standardeista.

- Sinulla on järjestelmällinen ote työn tekemiseen sekä kyky kääntää liiketoiminta numeroiksi ja numerot liiketoiminnaksi sekä puhua "liiketoimintaa" sortumatta finance jargoniin.

- Sinulla on erinomainen suomen sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä kyky hanskata erilaisia sidosryhmiä.

P2X:lle on osaamisen lisäksi myös tärkeää se, minkälaisella otteella työskentelet. P2X:n työntekijöitä yhdistää rohkeus sekä käytännönläheinen ja oma-aloitteinen "can do" -asenne työn tekemiseen. Kasvuyhtiön työarki on dynaamista ja tavoitteiden saavuttaminen vaatii vahvaa visiota, "hands-on" -otetta ja täyttä omistajuutta oman roolin osalta sekä tarkkaa oman työn johtamista ja suunnittelua.

Merkityksellisen ja monipuolisen roolin lisäksi P2X Solutions tarjoaa sinulle:

- Ainutlaatuisen tilaisuuden toimia energiateollisuuden murroksen etulinjassa osana organisaatiota, jossa pääset vaikuttamaan ja jossa on ennakkoluuloton tekemisen meininki yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi

- Oppimiskäyrän vahvan pääomistajan tukemassa kasvuyhtiössä - tässä roolissa pääset aidosti kehittymään ja vaikuttamaan P2X:n tulevaisuuteen

- Huippuosaajista koostuvan innovatiivisen ja hyvähenkisen tiimin, jossa kaikkia kunnioitetaan ja jokaisen näkemykset otetaan huomioon

- Joustavan hybridityömallin ja hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluu liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi mm. kattava työterveyshuolto sekä mukavaa yhteistä tekemistä. Yhtiön viihtyisät toimitilat sijaitsevat Innopolissa Espoon Otaniemessä

Haluatko osaksi kasvutarinaa? Lähetä meille CV:si tai linkkaa LinkedIn-profiilisi "Hae tähän paikkaan" -painikkeen kautta. Hakuaika päättyy 6.10.2024, mutta haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä tapaamme kandidaatteja jo ennen haun päättymistä. Mikäli sinulla herää kysyttävää hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Minjonin Ville Miettiseen (ville.miettinen(at)minjon.fi / +358 50 571 5577).

P2X Solutions on vuonna 2020 perustettu Power-to-X-teknologian edelläkävijä, jonka merkityksellinen tavoite on tuottaa vihreää vetyä ja jatkojalostaa sitä synteettisiksi polttoaineiksi kustannustehokkaasti. EU:n komissio on myöntänyt P2X Solutionsille aseman osana eurooppalaista vetyarvoketjua, mikä edesauttaa yhtiön tavoittelemaa kasvua. P2X Solutions on noteerattu yhtenä kiinnostavimpana start-upina sekä Suomessa että Pohjoismaissa. P2X Solutions Oy:n pääomistaja on sveitsiläinen energiakonserni Alpiq. Voit tutustua P2X Solutionsiin tarkemmin osoitteessa https://p2x.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://minjonoy.teamtailor.com/jobs/5022997-business-controller-p2x-solutions