Ohjaaja Niittytupa, Hoivatie Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uskomme, että hyvä syntyy arjessa, tavallisissa asioissa ja pienissä edistysaskelissa.
Ohjaaja, tule meille työkaveriksi luomaan asukkaillemme hyvää arkea!
Etsimme Muhoksella sijaitsevalle Niittytuvalle ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Niittytuvalla asuu aikuisia, joiden tuen tarve arjessa voi johtua mielenterveyden ongelmasta, päihteiden käytöstä, neuropsykiatrian kirjosta tai kehitysvammasta.
Ohjaajana tuet, ohjaat ja autat asukkaita päivittäisissä arjen toiminnoissa sekä heille itselleen tärkeiden asioiden toteuttamisessa. Työsi lähtökohtana on asukkaan kuuleminen sekä osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden tukeminen. Tehtävänäsi on kohdata asukkaat ammatillisesti, kunnioittavasti ja arvostavasti käyttäen asukkaan tarvitsemaa kommunikointitapaa. Osana tiimiä ohjaat ja autat asukasta elämään oman näköistään elämää sekä tuet kokonaisvaltaisesti asukkaan hyvinvointia palveluiden toteuttamissuunnitelman mukaisesti. Tehtävässäsi tuot oman alan asiantuntemustasi asiakastyöhön sekä työyhteisön käyttöön. Työskentelemme kolmessa vuorossa.
Tarjoamme sinulle: - monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisen tiimin ja esihenkilön tukemana - kattavan perehdytyksen - koulutusmyönteisen organisaation sekä lisäksi mahdollisuuden osallistua valtakunnallisen organisaation sisäisiin koulutuksiin - rennon, osaavan ja kokeneen työyhteisön tuen - hyvinvointia edistävät kattavat henkilöstöedut (esimerkiksi Epassi Flex 250 €/v) - työyhteisörahaston tiimeittäin/yksiköittäin omiin henkilöstötapahtumiin - kattavan työterveyshuollon - työsuhdepyöräedun
Toivomme sinulta: - neuropsykiatrista, vammaistyön ja kommunikoinnin osaamista - vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista, reipasta ja itsenäistä asennetta huumorintajua unohtamatta - lämmintä, kunnioittavaa ja sitoutunutta työotetta
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perus- tai AMK-tutkinto.
Tutustu Niittytupaan verkkosivuillamme www.hoivatie.fi. Tutustu arkeemme Instagramissa! Löydät Hoivatien hashtageilla #hoivatie #lähelläihmistä. Olemme iloisia, jos sinulla on työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien ihmisten parissa työskentelystä. Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Jos et ole kokemusta vielä ehtinyt hankkia, niin ei hätää. Meillä voit kasvaa ammattilaiseksi.
Kiinnostuitko tai heräsikö sinulla kysyttävää? Tässä muutamia muistettavia asioita: - Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian. - Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. - Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.10.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.
Soita tai laita viestiä, niin jutellaan tarkemmin! Terveisin, Kaisa Kellokumpu, p. 044 7916 312, kaisa.kellokumpu@hoivatie.fi.
Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa ja hyväksyttyä lääkärintodistusta terveydentilasta. Tarkastamme valituilta sote-ammattikortin ja julkiTerhikki/julkiSuosikki-rekisterin kautta heidän pätevyytensä.Miksi Hoivatie?
Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys ja yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Tapamme toimia pohjautuu Hoivatien arvoihin, perustehtävään, strategiaan, ja teemme joka päivä työmme vastuullisesti sen mukaisesti. Hyvinvoiva, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestystekijämme. Rakennamme erinomaista työntekijäkokemusta positiivisella johtamisella, dialogisuudella ja osaamisen kehittämisellä. Ymmärrämme asiakkaidemme odotukset ja tarpeet, ja tehtävämme on turvata hyvän elämän edellytykset jokaiselle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hoivatie.fi/fi/avoimet_tyopaikat/haemme_nyt/?rmpage=job&rmjob=725&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol