Tekninen asiantuntija, SKODA TRANSTECH Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Skoda Transtech Oy on osa Skoda Groupia. Olemme alan johtava valmistaja, joka keskittyy vaativiin olosuhteisiin suunniteltujen raidekalustojen valmistukseen ja huoltoon. Lisäksi olemme merkittävä toimija vaativien konepajatuotteiden sopimusvalmistuksessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä lähes 900 ammattilaisen joukkoon. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kajaanissa, Tampereella, Helsingissä ja Tukholmassa. Valitse uusi suunta urapolullasi ja liity Skoda Groupiin!

Haussa TEKNINEN ASIANTUNTIJA Tampereen raitiovaunuvarikolle

Tehtävänäsi on hakea haastavien vikojen juurisyitä, seurata ajoneuvojen ohjaus- ja diagnostiikkajärjestelmien toimintaa sekä ylläpitää asiakaskontakteja ja -raportointia. Rooli sisältää mekaanikkojen koulutusta, alihankkijayhteistyötä ja laadunvalvontaa. Lisäksi tehtävään kuuluu huoltoprosessien optimointi, lisämyynnin tukeminen ja reklamaatioiden sekä turvallisuuspoikkeamien käsittely. Toimit myös tukipalveluiden tarjoajana muille huolto-organisaation jäsenille yrityksen liiketoimintatavoitteiden mukaisesti.

Sinulta vaaditaan tekninen korkeakoulututkinto tai ammatillinen tutkinto teknisiltä aloilta tai kaupallinen tutkinto yhdistettynä syvälliseen teknisten tai sähköisten koneiden ja/tai järjestelmien tuntemukseen tai kiinnostukseen. Lisäksi toivomme kokemusta teollisista toiminnoista, mieluiten raideliikenteestä tai vastaavasta.

Liiketoiminta- ja asiakaslähtöinen ajattelutapa ja vahvat vuorovaikutustaidot ovat välttämättömiä tässä roolissa. On tärkeää, että kykenet itsenäiseen, tavoitteelliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn. Työskentelytapasi tulee olla turvallisuussuuntautunut. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme vakituisen tehtävän, jossa on liukuva työaika 37,5 h/vko. Palkkaus noin 3800-4200 €/kk. Lisäksi mahdollisuus puhelin-, lounas-, työsuhdepolkupyörä- ja hyvinvointietuihin. Työpisteesi sijaitsee nykyaikaisella raitiovaunuvarikolla Tampereen Hervannassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Oletko kiinnostunut? Jos sinulla on intohimoa tekniseen analysointiin, asiakaspalveluun ja laadunvalvontaan, kannustamme sinua hakemaan pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://duunitori.fi/skoda-transtech-tekninen-asiantuntija-sdsuu-18607882/hae