Sairaanhoitaja, Kuntouttava lyhytaikaisyksikkö Su, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sairaanhoitajaa kuntouttavan lyhytaikaisasumisen yksikköön Kauhajoelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Oletko Sinä uusi työkaverimme? Voit olla vastavalmistunut tai kokenut konkari, perehdytämme Sinut mielellämme.

Kuntouttavassa lyhytaikaisyksikössämme on 49 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat kolmeen tiimiin. Uudessa lyhytaikaisyksikössä on 22 vuorohoitopaikkaa ja Akselin ja Auroran polulla 11 kotiutumisen tuen asiakaspaikkaa. 16-paikkaisella Katariinanpolulla keskitytään asiakkaisiin, jotka odottavat pysyvää palveluasumisen paikkaa. Lisäksi yksikössä on kaksi kriisipaikkaa asiakkaille, joilla on akuutti lyhytaikaishoidon tarve. Voit halutessasi esittää toiveita, minkä tyyppisessä tiimissä haluaisit työskennellä vai haluaisitko kiertää kaikissa tiimeissä. Huomioimme työntekijöiden toiveet.

Lyhytaikaisasumisen yksikössä toiminnan keskiössä on asiakkaiden toimintakyvyn edistäminen ja läheisten/ omaishoitajien tukeminen. Yksikössämme pääset mukaan moniammatilliseen tiimiin, jossa asiakas on keskiössä. Asiakkaille järjestetään päivän aikana harrastustoimintaa, kuntoutusta ja muuta aktiviteettia.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu vastata asiakkaan tarpeiden mukaisesta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä luoda lyhytaikaisjaksoilla oleville asiakkaille viihtyisä, turvallinen ja kuntoutumista edistävä ympäristö. Sairaanhoitaja vastaa yksikön lääkehoidosta sekä sairauksien hoitoon liittyvistä tehtävistä. Sairaanhoitaja toimii työvuorossa tiimin vastuuhoitajana. Asiakaslähtöistä hoitoa toteutamme moniammatillisesti ottaen mukaan myös asiakkaan läheiset. Työssämme korostuvat kohtaaminen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitotyöhön sitoutunutta sairaanhoitajaa. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijalta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista ja reipasta työasennetta, sitoutumista työhön sekä innokkuutta kehittää toimintaamme. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitulla tulee olla suoritettuna lääkelupa tai se tulee suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621282/fi_FI