Myyntijohtaja - Suomen Kulutusosa Oy, ValtaGroup Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Kulutusosa Oy on vara- ja kulutusosiin erikoistunut, yritysasiakkaita palveleva teknisten tuotteiden kauppias. Olemme esimerkiksi murskaus-, infrarakennus-, tienhoitotoimijoiden ja teollisuuden luottokumppani. Vara- ja kulutusosien tarjoajana konsernin tavoitteena on varmistaa, etteivät asiakasyritysten prosessit ja työmaat pysähdy yllättävissäkään tilanteissa. Toimipisteemme sijaitsee Lempäälässä ja työllistämme noin 40 teknisten tuotteiden ammattilaista.

Meillä on alallamme hyvä maine. Teemme työtämme asiakaslähtöisesti ja pidämme huolta siitä, että asiantuntijoidemme tekninen osaaminen on aina korkealla tasolla. Liikevaihtomme on nyt noin 20 miljoonan euron tasoa ja toimintamme on kannattavaa.

Omistuspohjamme on hiljattain muuttunut ja tavoitteemme on tulevaisuudessakin jatkaa kannattavan kasvun tiellä, joten etsimme nyt kasvuhakuista

Myyntijohtajaa

Tehtävässä tulet johtamaan Suomen Kulutusosa Oy:n myyntitiimiä. Toimit linkkinä konsernimme muiden yhtiöiden välillä vahvistaen organisaatioiden välistä yhteistyötä. Tuot myyntiimme systemaattisuutta uudistaen asiakashallinta- ja uusasiakashankintaprosessejamme varmistaen, että olemme jatkossakin asiakkaidemme ykkösvalinta. Asetat tavoitteita edistäen CRM:n aktiivista ja suunnitelmallista käyttöä myyntitiimin kesken. Toimit myös itse mielelläsi asiakasrajapinnassa, pääasiassa tehden vaikuttajayhteistyötä asiakasorganisaatoissamme.

Työskentelyotteesi on tavoitteellinen, dynaaminen, systemaattinen ja ratkaisukeskeinen. Tiimin johtajana olet kannustava ja oikealla tavalla motivoiva, samanaikaisesti tavoitteita asettava ja niiden toteutumista seuraava.

Sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden teknisen myynnin johtamisesta. Luot luottamusta tiimiisi aktiivisuudellasi, innostat tiimiläisiäsi ja luot ympärillesi hyvää henkeä. Henkilönä olet ideoiva, mielelläsi kehitykseen tarttuva ja energisellä otteellasi asioita edistävä. Osaat ratkoa kompleksisiakin ongelmia ja toimit erilaisissa vuorovaikutustilanteissa sujuvasti, myös tarvittaessa englanniksi.

Meillä on töissä mukava olla ja aidosti hyvä henki! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja rakentaa myyntijohtajana asioita, jotka aidosti näkyvät ja tuntuvat. Tehtävät kautta linjan ovat meillä monipuolisia sekä mielenkiintoisia, eikä meillä kukaan jää työssään kohtaamiensa ongelmien kanssa yksin. Organisaatiomme kasvaa ja kehittyy edelleen sekä katsoo vahvasti tulevaisuuteen, mutta päätöksenteon olemme onnistuneet pitämään matalana. Tehtävässä on siis aidosti vaikutusvaltaa!

Toimintamme laadukkuus ja joustavuus ovat tuoneet meille hyvän maineen asiakkaidemme keskuudessa. Tiimimme on kokenut sekä osaava ja teknistä kokemusta meiltä löytyy paljon, joten tuotetietoutesi ei tarvitse olla huipputasoa.

Konsernimme kehittyy ja kasvaa dynaamisesti, mikä takaa mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät myös jatkon kehittymiselle. Myyntijohtajana meillä pääset luomaan ja vaikuttamaan oman roolisi yksityiskohtiin ja hyvän työn kautta hyötymään tulevaisuuden kasvun hedelmistä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta saat soittamalla konsulteillemme Johanna Aholalle, p. 0400 739 308 (johanna.ahola@valtagroup.fi) tai Anna Hirsimäelle, p. 050 382 2466 (anna.hirsimaki@valtagroup.fi).

Hae tehtävää 18.10.2024 mennessä jättämällä CV:si, hakemuskirjeesi ja palkkatoiveesi osoitteessa: valtagroup.fi/avoimet-tyopaikat
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtagroup.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2588&jbid=15