Ohjaaja, Savas-Säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja, Kirkonsalmen palvelukoti, Iisalmi
Määräaikainen työsuhde 31.10.2024-31.7.2025. Yövuoropainotteinen työ.

Haluatko toteuttaa asukkaiden omannäköistä ja hyvää elämää?
Tule töihin meille Kirkonsalmen palvelukodille. Etsimme tiimiimme motivoitunutta ja sydämellistä ohjaajaa kehitysvammaisten ympärivuorokautiseen asumispalveluun Iisalmeen. Kirkonsalmen palvelukodin kodikkaassa ja yhteisöllisessä ympäristössä voit aidosti vaikuttaa asukkaiden arkeen ja hyvinvointiin.

Kirkonsalmen palvelukoti tarjoaa ympärivuorokautista palvelua pääosin vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Meillä on 15 asukaspaikkaa kolmessa viiden hengen ryhmäkodissa. Ryhmäkodista löytyy yhteinen keittiö ja jokaisella asiakkaalla on oma huone.

Työ on pääsääntöisesti yövuoropainotteista, mutta osa vuoroista tehdään myös aamussa ja illassa.
Meillä saat työhön hyvän perehdytyksen ja pääset osalliseksi mahtavaa ja osaavaa työtiimiä.
Tarjoamme monipuoliset työterveyspalvelut, Epassi Flex -edun, pyöräedun (GoByBike) sekä hyvät mahdollisuudet kehittää työssä tarvittavaa osaamista koulutuksilla (esim. AVEKKI, kommunikaatio ja vuorovaikutus, autismi, kehitysvammaisuus, LOVe ja kirjaamiskoulutus).

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta (sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) sekä avointa mieltä ja asiakkaita arvostavaa työotetta.
Edellytämme sinulta tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Hae työpaikkaa osoitteesta