Ylilääkäri, virka, OYS ensihoito, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OYS ensihoito vastaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ensihoitopalvelusta sekä Pohjois-Suomen yhteistyöalueen ensihoitokeskuksen asiantuntijapalveluista sekä lääkärihelikopteri FinnHEMS 50:n ensihoitolääkäritoiminnasta. Ylilääkärin tehtävänä on vastata ensihoidon lääketieteellisestä johtamisesta ja toiminnasta sekä toimia ensihoitolääkäreiden esihenkilönä.

Meillä on tarjota sinulle monipuolinen ja moniammatillinen työyhteisö. Rakennetaan yhdessä työnkuvastasi mieluinen, joustava ja motivoiva. Mielenkiintosi mukaan työsi voi sisältää johtamis- ja kehittämistyön lisäksi potilas- ja tutkimustyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista osaamista ja ymmärrystä ensihoidon toimintaympäristöstä, hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisissa työryhmissä. Arvostamme ennakkoluulotonta asennoitumista terveydenhuollon muutostarpeisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Virkaan valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622258/fi_FI