Sosiaalityöntekijä (aikuisten sosiaalipalvelut, J, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 3893,47€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen 17.12.2024 alkaen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Meillä työsi keskittyy mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa tehtävään sosiaalityöhön. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, asiakassuunnitelmien tekemistä ja päätöksentekoa sosiaalihuoltolain mukaisista palveluista. Työhön sisältyy myös yhteistyötä asiakkaan verkoston, omaisten ja perheen kanssa. Tehtävä on vasta siirtynyt aikuisten sosiaalipalvelujen puolelle, joten tehtäväkuvaa ollaan kehittämässä yhdessä mielenterveys- ja päihdehuollon kanssa. Työpisteesi sijaitsee Jämsässä ja olet osa läntisen alueen (Petäjävesi, Multia, Keuruu, Jämsä, Joutsa, Luhanka ja Toivakka) aikuisten sosiaalipalvelujen tiimiä.

Tiimisi koostuu sosiaalityöntekijöistä, sosiaaliohjaajista sekä johtavasta sosiaalityöntekijästä. Tehtävässä yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa on tiivistä. Yhteistyö tiimissä sekä verkostojen kanssa on toimivaa.

Tarjoamme sinulle työnohjauksen, osittaisen etätyömahdollisuuden ja esihenkilön tuen. Voit vaikuttaa työpäiväsi sisältöön kalenteroinnilla.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

----------------------

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus aikuissosiaalityöstä sekä tuntemus mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palveluprosesseista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tehdä töitä niin verkostoissa kuin itsenäisesti. Auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys ja virassa noudatetaan koeaikaa.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622703/fi_FI