Tarjoilija, Original Sokos Hotel Royal, Vaasa, Barona HoReCa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Original Sokos Hotel Royalin ravintoloihin, etsitään nyt osa-aikaista tarjoilijaa.

Haemme nyt Ravintola Royalin ja Trattoria Puistikkoon osa-aikaisia tarjoilijoita. Palvelukielenä meillä on vähintään sujuva suomi ja englanti. Ruotsi ja muut kielet katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ravintola-alalta tai vastaavista tehtävistä.

Italialaisen keittiön tunnelmia ja tuoksuja

Hovioikeudenpuistikon laidalle sijoittuvan Trattoria Puistikon miljöö on houkutteleva, maut ja tunnelma mieleenpainuvia.

Trattoria Puistikon ruokalista on herkullinen kattaus pasta-annoksia, pizzoja, taidolla valmistettuja grilliruokia, runsaita risottoja sekä rapeita salaatteja. Keittiöstä tulvii Italian keittiöistä tuttujen raaka-aineiden, kuten tomaatin, valkosipulin, salvian ja erilaisten juustojen tuoksu. Menu täydentyy laadukkaalla vanhan mantereen viinivalikoimalla.

Ravintola tarjoilee myös La Tavola Italianaa, koko seurueen kesken jaettavaa illalliselämystä antipastoineen ja erilaisine pääruokineen. Yhtälailla Trattoria Puistikko sopii piipahduksiin viinilasillisen ja antipastojen äärellä.

Ravintola Royal sykkii varhaisaamusta yön tunneille

Värikäs ja valoisa Ravintola Royal toimii sekä hotellin viihtyisänä aamiaisravintolana että talon moneen muuntuvana tilausravintolana. Auringon noustua tarjoillaan energisoiva aamiainen, päivällä on kokouslounaiden vuoro. Iltaisin Ravintola Royalin pöydät katetaan upeille illallisille ja rentoihin illanviettoihin talon pitkää kulinaristista perinnettä hyödyntäen.

Ravintola Royalin edustalla sijaitseva Lounge on talon 24/7 elämää sykkivä sydän sohva- ja pöytäryhmineen. Paikka, jonne kokoonnutaan kollegoiden kanssa, tullaan drinkille ennen illan menoja, pistäydytään tuttuja tapaamaan, napataan iltapalaa tai tullaan etätöihin. Kaupunkiin avautuvat isot ikkunat tarjoavat tilaisuuden niin nähdä kuin tulla nähdyksi.

Tehtävässä tarvitset hygieniapassin ja eduksi katsomme anniskelupassin. Työsopimus solmitaan Baronan ja työntekijän välillä. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Haethan heti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään oikeiden henkilöiden löytyessä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66f67c5a7743b7001c1d0c4b