Kalastusmestari, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varsinais-Suomen ELY-keskuksen Kalatalouspalvelut-yksikössä on haettavana kalastusmestarin määräaikainen viransijaisuus EU:n yhteisen kalastuspolitiikan valvontaryhmään.

Kalastusmestari toimii elinkeinokalatalouden valvontatehtävissä sekä asiantuntijana ja esittelijänä alueelliselle kalataloushallinnolle kuuluvissa EU:n kalataloutta koskevien säädösten sekä kansallisen kalastuslainsäädännön mukaisissa toimeenpanotehtävissä. Lisäksi kalastusmestari vastaa osaltaan EU:n yhteisen kalastuspolitiikan valvonta- ja seuraamusjärjestelmän toimeenpanosta merialueella Itämeren kiintiöityjen kalalajien kaupallista kalastusta ja sen sähköistä valvontarekisterijärjestelmää koskien. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu yksikön sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden palvelu kalataloutta koskevissa hallinto- ja neuvontatehtävissä.

Tehtävä sijoittuu Varsinais-Suomen ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueelle Kalatalouspalvelut -yksikköön, joka toimii kalatalousviranomaisena kahdeksan maakunnan eli Keski-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa myös toimialueen ulkopuolelle (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, ulkomaat). Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Turku. Muita mahdollisia sijoituspaikkoja voivat olla Vaasa, Kouvola, Pori tai Helsinki.

Toimintaympäristö on monipaikkainen, ja tehtävän hoitaminen vaatii jonkin verran matkustamista ja valmiutta liikkua autolla. Toimialue on osin kaksikielinen. Etätöiden tekemiseen on hyvät edellytykset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7552/fi_FI