Ohjaaja, Perhetukikeskus Lappeenranta, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 3208,73€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Perhetukikeskukseen Kiviharjun vastaanotto-osastolle. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Tervetuloa työskentelemään moniammatilliseen, luovaan ja innovatiiviseen työyhteisöömme, jossa tehdään työtä lapsi- ja perhelähtöisesti.

Kiviharjuosasto ottaa vastaan lapsia lyhytaikaiseen sijoitukseen. Kiviharjun osastolla on seitsemän paikkaa lasten tilapäiseen laitossijoitukseen. Sijoituksen aikana perheen tilanne arvioidaan ja perhettä kuntoutetaan yhteistyössä systeemisen lastensuojelutiimin kanssa. Perheen tarpeet ja tavoitteet huomioidaan toimiessamme myös muiden asiantuntijoiden kanssa.

Työsi tukena sinulla on ammattitaitoinen tiimi, vastaava ohjaaja ja esihenkilö. Tarjoamme työnojauksen ja ammatillista lisäkoulutusta.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys. Eduksi katsomme työkokemuksen lastensuojelusta. Arvostamme mahdollisia lisäkoulutuksia huomioiden työmme viitekehykset.

Työtä tehdään koko EKHVA:n alueella. Työaika on jaksotyötä.

Valinnan vahvistamiseksi tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia. Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 11.10.2024 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622525/fi_FI