Hankintapäällikkö, Savonlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Palkkaus: 4409,29€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hankintapäällikkönä pääset tekemään laajaa julkisiin hankintoihin liittyvää yhteistyötä koko organisaation kanssa. Vastaat kaupungin keskitetyistä hankintapalveluista sekä seudullisista yhteishankinnoista tulosaluejohtajan alaisuudessa. Kokonaisvaltaiseen rooliisi kuuluu mm. kaupungin julkisten hankintojen hankinta- ja sopimusprosessien käytännön toteuttaminen ja kehittäminen, hankintoihin liittyvien koulutusten järjestäminen ja hankintaohjeiden laatiminen sekä hankinta-asiantuntijoiden esihenkilönä toimiminen. Hankintapalvelut-yksikössä työskentelee lisäksesi kaksi kokoaikaista ja yksi osa-aikainen hankinta-asiantuntija.

Viran kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja kokemusta julkisista hankinnoista.
Arvostamme julkisen hallinnon tuntemusta, vastuullisuutta, hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta esihenkilötehtävistä, paineensietokykyä, Cloudia -hankinta- ja sopimushallintajärjestelmän osaamista ja sekä lisäksi kykyä ja innostuneisuutta toiminnan kehittämiseen.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän julkisten hankintojen parissa, toisiaan kannustavan työyhteisön, liukuvan työajan sekä osittaisen etätyömahdollisuuden. Työnantaja tukee työntekijöiden lisäkoulutusta ja opiskelua töiden ohessa. Työhyvinvoinnin edistämiseksi on tarjolla mm. liikunta-, hieronta- ja kulttuurietu.

Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 4409,29 € kuukaudessa, jonka lisäksi työkokemuslisä voi olla työkokemuksen pituudesta riippuen 3 % (5 vuotta) tai 8 % (10 vuotta) palkasta.
Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Työ alkaa 2.12.2024 tai sopimuksen mukaan.

Vinkki: sivuilla savonlinnaan.fi löytyy tietopaketti uusille asukkaille!

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622705/fi_FI