Palveluohjaaja välinehuoltoon Savonlinna, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule palveluohjaajaksi Etelä-Savon hyvinvointialueelle Savonlinnan välinehuoltoon! Välinehuolto etsii palveluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2024-30.9.2025. Palveluohjaajana vastaat päivittäisen työn organisoinnista, toiminnan kehittämisestä sekä sujuvasta asiakasyhteistyöstä.

Etelä-Savon hyvinvointialueen välinehuollon Savonlinnan toimipiste sijaitsee keskussairaalassa. Välinehuollossa olemme ottaneet käyttöön T-doc toiminnanohjausjärjestelmän. Olemme myös uudistaneet tiloja sekä laitekantaa. Sairaalamme toimii opetussairaalana.

Välinehuolto vastaa tutkimuksissa ja toimenpiteissä käytettävien välineiden ja laitteiden pesusta, desinfioinnista, pakkauksesta, kunnon ja toimivuuden tarkastamisesta, steriloinnista ja varastoinnista. Palveluohjaajan työtehtävien lisäksi toimit myös välinehuoltoprosessin kaikissa työvaiheissa ja olet tärkeä linkki potilaan turvallisessa hoidossa. Työ on vuorotyötä, arkisin aamu- ja iltavuoroja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta myös järjestelmällisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Aiempi kokemus päivittäistyön organisoinnista, työvuorosuunnittelusta ja kehittämistehtävistä, sekä erikoisammattitutkinto tai muu lisäkoulutus katsotaan eduksi.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on välinehuoltoalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621440/fi_FI