Projekticontroller Turkuun, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme PROJEKTICONTROLLERIA määräaikaiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrityksemme ja sen suomalainen tytäryhtiö ovat tunnettuja loistoristeilijöiden viihde- ja äänentoistojärjestelmien suunnittelussa ja asentamisessa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa ja sillä on Euroopan toimintojaan varten toimipisteet myös Suomessa ja Espanjassa. Yritys vastaa mm. Turun telakalla tällä hetkellä rakennettavien risteilyalusten audiovisuaalisista järjestelmistä.

Tehtävästä

Haettavassa tehtävässä työskentelet laivateollisuuden parissa toimivan yrityksen projektin taloushallinnon ja -ohjauksen parissa, avustaen mm. toimitusprojektien budjettien laatimisesta yhdessä tiimin kanssa, niiden seurannasta ja raportoinnista. Lisäksi tehtäviisi sisältyy säännöllisten ALV-raportointien materiaalien koonti ja niiden toimittaminen tilitoimistolle sekä ostoreskontran (avustavat) tehtävät. Työnkuvasi voi laajentua myös muihin taloushallintoon liittyvien tehtävien hoitoon, riippuen taustastasi ja kokemuksestasi.

Tehtävässä toimit osana yrityksen projektiorganisaatiota, jossa työskennellään tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Tuot tähän tiimiin sekä projektinohjauksen että taloushallinnon taitosi ja haluat myös aktiivisesti jakaa osaamistasi muiden kanssa.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden 2025 syyskuun loppuun asti. On kuitenkin myös mahdollista, että työsuhde jatkuu vielä tämän määräajan jälkeenkin.

Odotamme

Tehtävään soveltuvaa koulutusta. Koska tehtävä on vastuullinen ja monialainen, toivomme sinulla olevan kokemusta projektien hallinnasta vähintään muutaman vuoden ajalta. Lisäksi toivomme yleisellä tasolla kokonaisvaltaista ymmärrystä taloushallintoon liittyvistä tehtävistä sekä sen ohjelmistoista. Arvostamme myös kokemusta tai kiinnostusta ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta. Tehtävässä eduksi on Netvisorin tuntemus.

Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä muun projektitiimin kanssa kansainvälisessä toimintaympäristössä, joka koostuu eri maiden ammattilaisista, joten tarvitset työssäsi sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olet työtavoiltasi avoin, vuorovaikutteinen, huolellinen ja pidät ennen kaikkea vastuullisesta työstä. Tehtävä edellyttää lisäksi analyyttisia taitoja ja kykyä työskennellä välillä myös paineen alla. Hallitset tehtävässä tarvittavat Office-ohjelmistot, sekä omaat kokemusta projektihallinnan työkaluista; esimerkiksi ClickUp ja ymmärrät projektihallinnan kokonaisuuksia.

Tarjoamme

Arvokasta työkokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alalla. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja mukavan työyhteisön. Tarjoamme kilpailukykyisen, työehtosopimuksen mukaisen kuukausipalkan osaamisesi mukaan. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa, mutta sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä myöhemmin asiakasyrityksemme kirjoille.

Haku

Kiinnostuitko?! Hienoa! Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 20.10.2024 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten voit jättää hakemuksesi viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä, Vesa Suominen p. 040 307 5011 tai vesa.suominen@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöalan yritysten liiton HELA:n jäsen.

Tunnemme työt ja tekijät!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22768640