Tietohallintojohtaja, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kainuun hyvinvointialueelle tietohallintojohtajaa kehittämään ja johtamaan hyvinvointialueen tietohallintopalveluita. Hyvinvointialueen tietohallintopalvelut vastaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointialueen ICT-palveluista. Tietohallintopalveluissa työskentelee noin 50 asiantuntijaa.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pitkäaikaista käytännön kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä vahvaa kokemusta sote-toimialan ICT-toimintojen johtamisesta ja kehittämisestä.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia, kyvykkyyttä viedä asioita käytäntöön sekä vahvaa näkemystä tekoälyn ja robotiikan mahdollisuuksista toiminnan kehittämisessä. Tehtävässä keskeiset tavoitteet ovat it-palveluiden jatkuva kehittäminen, laadun, tuottavuuden ja kustannustehokkuuden varmistaminen sekä tieto- ja kyberturvan johtaminen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja, organisointitaitoja sekä kokeilumyönteisyyttä.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Työntekijät voidaan testata huumausaineiden varalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-02-34-24/fi_FI