Psykolog inom elev- och studerandevården i Västra, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Som psykolog inom elev- och studerandevården främjar du elevers inlärningsförmåga samt främjar elevers psykiska och sociala välmående. Dina arbetsuppgifter består både av individuellt inriktad elevvård och allmän elevvård. Individuellt inriktad elevvård består av t.ex. stödsamtal, kognitiva utredningar, rådgivning, servicehandledning samt ställningstaganden. Allmän elevvård består av att främja välmåendet för alla elever i läroanstalten, t.ex. genom att delta i läroanstaltens elevhälsogrupp. Som psykolog inom elev- och studerandevård får du använda och utveckla ditt kunnande på ett mångsidigt sätt. Vi ger en ordentlig introduktion i arbetet och du har alltid det egna psykologteamets stöd att få.

För tillfället har vi visstidsavtal av olika längd på svenska i Esbo, Ingå, Raseborg, Hangö, Lojo och Vichtis. Till arbetsbilden hör jobb med grundskoleelever och deras familjer, alternativt med studerande på andra stadiet (16-20-åringar). Dessutom finns möjlighet till deltidsarbete. Ta gärna kontakt och diskutera möjlighet till deltidsarbete.

De anställdas välbefinnande är viktigt för oss och vi vill erbjuda våra anställda mångsidiga förmåner. Utöver företagshälsovård får du 200€ per år till ditt förfogande, som du enligt dina önskemål kan använda till kultur-, välfärds-, idrotts- eller kollektivtrafikförmåner. Vi värdesätter balansen mellan arbete och fritid och arbetar enligt en hybridmodell med möjlighet till distansarbete. Vi erbjuder regelbunden arbetshandledning i grupp och kompetensutveckling.

Vi förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, god samarbetsförmåga, intresse för mångprofessionellt arbete samt förmåga till självständigt arbete.

Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Kännedom om elev- och studerandevård ses som en fördel.

Vi intervjuar redan under ansökningstiden, och platsen kan fyllas redan under ansökningstiden.

Arbetstid: 37h 45min/vecka

Behörighetskrav: legitimerad psykolog Valvira, vi beaktar även studeranden i slutskedet av studierna. Det finns även möjlighet att börja med praktik.

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993). I Västra Nylands välfärdsområde begärs ett narkotikatest av den person som valts till en tjänst/arbetsplats genom slumpmässigt urval enligt rusmedelsprogrammet.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-402-24/fi_FI