Intendentti, Puolustusvoimat
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 4170,70€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme intendenttiä Ilmasotakouluun Ilmavoimien soittokuntaan Jyväskylään.

Ilmavoimien soittokunta on päällikkökapellimestarin johtama erillisyksikkö Ilmasotakoulussa. Soittokunta vastaa sotilasmusiikkipalvelujen tuottamisesta soittotoiminta-alueellaan ja toimii valtakunnallisesti Ilmavoimien edustussoittokuntana. Soittokunta tunnetaan myös nimellä Ilmavoimien Big Band. Se esiintyy seremoniallisissa tilaisuuksissa ja puolustusvoimien sidosryhmien tilaamana erilaisten tapahtumien yhteydessä. Orkesterin omaa tapahtumatuotantoa ovat mm. konsertit ja yhteistyö tapahtumatuottajien, kapellimestarien ja solistien kanssa. Omassa konserttituotannossa kokoonpanona on pääsääntöisesti Ilmavoimien Big Band.

Intendenttinä toimit soittokunnan suunnittelijana. Vastaat mm. tapahtumien valmistelusta ja tuottamisesta sekä markkinoinnin ideoinnista ja toimeenpanosta. Koordinoit ja kehität orkesterin toimintaa soittokunnan päällikön johdolla, luot ja ylläpidät yhteistyöverkostoja sekä hoidat yhteyksiä yhteistyökumppaneihin, mediaan sekä musiikkialan koti- ja ulkomaisiin toimijoihin.

Edustat Ilmavoimien soittokuntaa ja Puolustusvoimien sotilasmusiikkialaa koti- ja ulkomaisilla foorumeilla. Olet osa Ilmavoimien viestinnän suorituskykyä, sen osaamista ja toiminnallista resurssia. Valtakunnallisia tapahtumia tuotetaan yhteistyössä koko sotilasmusiikkialan kanssa, Pääesikunnan henkilöstöosaston ohjauksessa.

Tehtävä sisältää matkustamista esiintymisten ja kiertueiden yhteydessä n. 30-40 vrk vuodessa.

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. musiikin alalta). Lisäksi odotamme työkokemusta soveltuvista tehtävistä musiikki- ja tapahtuma-alalta.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.

Eduksi luemme kokemuksen toiminnan ja resurssien suunnittelusta, tapahtumatuotannosta ja markkinoinnista sekä henkilöstöalan resurssijohtamisesta. Lisäksi luemme eduksi maineenhallintaan ja sisällön tuottamiseen liittyvien asiakokonaisuuksien osaamisen sekä musiikkialan tuntemuksen, erityisesti kevyen musiikin (Big Band) erityisalueiden hallinnan. Luemme eduksi myös aiemman menestymisen ja kokemuksen soveltuvissa tehtävissä Puolustusvoimissa.

Lähetäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Hakemuslomakkeella on tehtävää koskevia lisäkysymyksiä, joihin pyydämme sinua vastaamaan.

Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen osaamista kansainväliseen yhteydenpitoon ja media viestintään.
ID 7235
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi