Varhaiskasvatuksen opettaja, Soukankujan päiväkot, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kodinomaiseksi kehuttuun päiväkotiimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään, mutta myös määräaikainen sijaisuus on mahdollinen. Työsuhteen alkaessa toimit alle 3-vuotiaiden lapsiryhmässä kahden lastenhoitajan työparina.

Päiväkodissamme on neljä ryhmää 0-5-vuotiaille lapsille. Yläkerrassa toimii kaksi 3-5-vuotiaiden ryhmää Lemmikit ja Esikot, joissa molemmissa on 21 lasta. Alakerrassa on talomme "pienten valtakunta" eli 12 lapsen ja kolmen kasvattajan ryhmä Nuppuset sekä pienempi kahdeksan lapsen ja kahden aikuisen ryhmä Kissankäpälät. Yksikössämme on apuna avustavaa henkilökuntaa mahdollistamassa sujuvaa pienryhmätyöskentelyä ja arkea eri ryhmissä sekä tukemassa yksikön pedagogiikkaa. Tällä hetkellä meillä työskentelee myös lisäresurssina lastenhoitajia hanketyöntekijöinä.

Olemme avoin ja positiivinen työyhteisö, joka haluaa rohkeasti mennä eteenpäin niin pedagogisesti kuin mukavana työpaikkanakin. Koemme, että huumori, sinnikkyys ja kekseliäisyys kannattelevat meitä arjen vaihtuvissa tilanteissa. Teemme paljon yhteistyötä keskenämme, toimimme yhdessä erityisesti aamuisin ja iltapäivisin. Talon yhteiset teemat ja juhlat ovat meille tärkeitä. Yksikössämme on joka toinen viikko laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja kieli- ja kultuuriopettaja mukana arjessamme.

Päiväkodissamme näkyy vahvasti lapsen henkilökohtainen huomioiminen, positiivinen pedagogiikka ja huumorintaju. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä ja halu tarjota laadukasta varhaiskasvatusta. Viihdymme työssämme ja iloinen ilmapiiri sekä kiireettömyys ovat yhteisiä arvojamme. Toimintaa suunnitellaan toisinaan yli ryhmärajojen. Opettajalle kuuluva toiminnan suunnittelu-, arviointi- ja kehittämisaika huomioidaan työajan suunnittelussa.

Päiväkotimme on täysin remontoitu perusparannuksen myötä vuonna 2020. Tilamme ovat valoisat ja toimintavälineemme uusia. Yksikkömme on ollut mukana Varhaiskasvatuksen aktiivinen arki -hankkeessa. Aktiivisessa käytössämme ovat myös mm. MusaPeda-menetelmä ja monenlaiset Roihuset-materiaalit.

Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja Soukankujan päiväkodista.

Työn voit aloittaa 2.1.2025 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 3100 €/kk ja siihen tulevat lisäksi myös työntekijän mahdolliset omat kokemus- ja henkilökohtaiset lisät.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi varhaiskasvatuksen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi ja yksikön muiden opettajien sekä lastenhoitajien kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö sekä toiminnan arviointi ja kehittäminen. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että kehitämme koko yksikön pedagogiikkaa vasun mukaisesti.

Työpaikan nimi ja osoite: Soukankujan päiväkoti, Soukankuja 1, 02360 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen, mutta myös määräaikainen sopimus on mahdollinen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme sensitiivistä ja lapsen yksilöllisiä tarpeita huomioivaa työotetta sekä joustavuutta erilaisissa tilanteissa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti ja arvostavasti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Huumori, sinnikkyys ja kekseliäisyys arjen vaihtuvissa tilanteissa on tärkeää.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2008-24/fi_FI