Senior Associate (Työoikeus) @ Lieke, Minjon Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei kokenut työoikeusjuristi!

Kuuluvatko toimeen tarttuva asenne, itsenäinen työote ja monipuolinen substanssiosaaminen juristin työkalupakkiisi? Innostutko tasapainoisesta työarjesta, jossa avustat asiakkaita erilaisissa työoikeudellisissa kysymyksissä?

Jos vastasit KYLLÄ ja KYLLÄ, jatka lukemista, sillä Lieke Asianajotoimisto vahvistaa nyt riidanratkaisu ja työoikeus -tiimiään työoikeuteen erikoistuneella Senior Associate -juristilla!

Hae Liekkeelle Senior Associate -juristiksi, jos:

- sinulla on oikeustieteen maisterin tutkinto ja vähintään viisi vuotta valmistumisen jälkeistä työkokemusta työoikeusjuristin tehtävistä esimerkiksi asianajotoimistosta, konsulttitalosta, työnantaja-, työntekijä- tai ammattiliitosta tai in house -juristina.

- innostut mahdollisuudesta operoida itsenäisellä ja kokonaisvaltaisella otteella työoikeudellisissa toimeksiannoissa suoraan asiakasrajapinnassa. Sytyt juoksevasta neuvonannosta sekä soveltaessasi jo oppimaasi yhteistoimintamenettelyistä, työturvallisuudesta ja työelämän tietosuojasta käytännössä. Lisäksi työturvallisuuteen, työ- ja johtajasopimuksiin sekä palkitsemis- ja päättämissopimuksiin samoin kuin työoikeudellisiin oikeudenkäynteihin liittyvä juridiikka on sinulle tuttua. Tunnet myös yritysjärjestelyihin liittyvän työoikeustematiikan eikä TES-maailmakaan ole sinulle vieras.

- kirjallinen juridinen argumentointisi on tarkkaa, hiottua ja viimeisteltyä. Tunnet kielioppisäännöt ja nautit laadukkaan sekä näkemyksellisen tekstin tuottamisesta.

- vaikka pääpainotuksesi on työoikeudessa, olet käytännönläheinen ja laaja-alaisesti ajatteleva neuvonantaja, joka haluaa kehittyä liikejuridiikan asiantuntijana. Lisäksi arvostamme, jos myynnillinen työote on sinulle innostavaa ja tuot asiantuntijuuttasi mielelläsi näkyväksi esimerkiksi webinaareissa, koulutuksissa ja muissa tapahtumissa. Rooliin ei kuitenkaan liity korostuneita myynnillisiä odotuksia.

- olet tiimipelaaja, joka viihtyy osana tiivistä yhteistyötä tekevää, noin kymmenhenkistä tiimiä, jonka ydintekemiseen lukeutuvat riidanratkaisu ja työoikeus.

Lisäksi toivomme, että tunnistat itsestäsi nämä Liekkeen asiantuntijatiimiä yhdistävät ominaispiirteet:

- kyky neuvoa asiakkaita pragmaattisesti, tarpeetonta briljeerausta ja problematisointia välttäen sekä rohkean liiketoimintalähtöisesti;

- erinomainen kielitaito suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti; sekä

- halu pelata yhteen mutkattomalla ja hierarkioita kaihtavalla tyylillä.

Ammatillisen kasvusi mahdollistavien toimeksiantojen lisäksi Lieke tarjoaa sinulle:

- työarjen osana tiivistä asiantuntijatiimiä, jossa jokaiselle osaajalle rakennetaan oma polkunsa uralla eteenpäin;

- mahdollisuuden yhdistää vaativa asiantuntijatyö tasapainoiseen työarkeen: Liekkeellä tuntitavoitteet, palkitseminen, työn allokointi ja projektien rytmittäminen on rakennettu tähdäten siihen, että kiirepiikit eivät ole arkipäivää;

- joustavan työarjen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevissa upouusissa toimitiloissa - Liekkeellä arvostetaan lähityötä ja vaalitaan kohtaamisia toimistolla, mutta halutessasi voit työskennellä osin myös etänä, kun kollegat ja työskentelytavat tulevat tutuiksi;

- markkinatasoa vastaavan, kiinteästä kuukausipalkasta ja bonuksista muodostuvan kokonaiskompensaation sekä hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV:si tai linkkaa meille LinkedIn-profiiliisi "Hae nyt" -painikkeen kautta 6.10.2024 mennessä. Jos haluat jutella positiosta tarkemmin, voit olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Vilma Piipposeen (vilma.piipponen(at)minjon.fi tai +358 40 515 8017).

Lieke on keskittynyt energian ja infrastruktuurin, rakentamisen ja julkisen sektorin juridiikkaan sekä riidanratkaisuun. Liekkeen palveluksessa työskentelee noin 30 tarkoin valittua asiantuntijaa, jotka ratkaisevat asiakkaiden juridisia haasteita. Liekkeen toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla uusissa toimitiloissa, joihin toimisto muutti loppukesästä 2023. Tutustu tarkemmin Liekkeeseen osoitteessa https://lieke.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://minjonoy.teamtailor.com/jobs/5020483-senior-associate-tyooikeus-lieke