Päätoiminen tuntiopettaja: ruotsi ja saksa, Pasil, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei ruotsin ja saksan opettaja! Tule töihin meille Pasilan peruskouluun yhdessä tekevään opettajaporukkaan.

Pasilan peruskoulun toiminta-ajatus on: "Rakennamme yhdessä raiteita tulevaisuuteen." Arvoihimme kuulu yhdessä tekeminen, erilaisuudesta iloitseminen, huumorin kautta tekeminen ja kiireettömyys. Pasilan peruskoulussa opiskelee Alppilan ja Pasilan lapsien lisäksi oppilaita kielikylpyopetuksessa luokilla 7-9, kilpavalmennettavia nuoria luokilla 7-9. sekä saame-suomi kaksikielisen opetuksen oppilaita. Meillä arvostetaan kieliä, 1. luokalta luetaan myös ranskaa, englantia tai ruotsia ja 3. luokalta ranskaa, englantia tai saksaa.

Oppilaita Pasilassa on yhteensä n. 900. Alakoulussa opiskelee 550 (joista n. 200 Maistraatintorin toimipisteessä) ja yläkoulussa 350. Opettajia koulussa työskentelee 80 ja avustajia on 8. Pasilan peruskoulun yläkoulu on kurssimuotoinen, opinnot etenevät kurssikokonaisuuksittain.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä työparin (toinen ruotsin opettaja) kanssa tiiminä keskellä urbaania Helsinkiä ja haluat käyttää oppimisympäristönä kaupunkimme keskustan monia paikkoja, Pasila voi olla sinun paikkasi.

Käy kurkistamassa koulumme arkeen Instagramissa @Pasilan peruskoulu.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-999-24