Terveydenhoitaja, Etelän neuvolat, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 3073,20€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työ lasta odottavien ja lapsiperheiden parissa?
Hienoa, tule neuvolan terveydenhoitajaksi Kampin tai Kallion perhekeskukseen!

Haemme Kampin perhekeskukseen yhtä terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 28.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Lisäksi haemme Kallion perhekeskukseen kahta terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 28.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Toinen määräaikaisuus kestää 31.12.2024 saakka tai mahdollisesti pidempään. Toinen määräaikaisuus kestää kesälle 2025. Ilmoitathan hakemuksessasi haetko ensisijaisesti vakituista työsuhdetta, sijaisuutta vai molempia.

Kampin ja Kallion perhekeskukset sijaitsevat keskeisillä paikoilla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Meillä pääset työskentelemään monialaisessa tiimissä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Kampin neuvolassa työskentelee 33 terveydenhoitajaa ja kaksi lähihoitajaa. Kallion neuvolassa työskentelee 35 terveydenhoitajaa ja kaksi lähihoitajaa. Lähiesihenkilönäsi toimii osastonhoitaja. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, ja tehdään arkisin klo 7.00-19.00 välillä. Lounas kuuluu työaikaan, ja sinulla on mahdollista hyödyntää perhekeskusten läheisyydessä olevia henkilöstöravintoloita. Meillä viihdytään, sillä panostamme uuden työntekijän perehdytykseen, hyvän työilmapiirin ylläpitoon sekä yhdessä työskentelyyn.

Terveydenhoitajan työtehtävissä teet merkityksellistä, vaikuttavaa ja monipuolista työtä perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Terveydenhoitajana tavoitteenasi on turvata odottavan äidin, sikiön, vastasyntyneen ja lapsen terveyttä sekä ohjata vanhempia lapsen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemisessa. Toimintamalleina käytössämme ovat muun muassa etäperhevalmennusryhmät, 6 kuukauden ikäisten ryhmäneuvola sekä raskausdiabetesryhmät. Vastaanottotyön lisäksi tehtäviin voi kuulua ryhmämuotoista toimintaa, kehittämistyötä ja neuvolan puhelinpalvelua.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Käytössämme on Apotti potilastietojärjestelmä.

Huomioimme myös määräaikaisissa sijaisuuksissa terveydenhoitajaopiskelijat, mikäli 160 op:n lisäksi neuvolaharjoittelu on suoritettu.

Tehtäviä varten haastattelut toteutetaan Kallion perhekeskuksessa keskiviikkona 23.10.2024 iltapäivällä.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos

- Olet ratkaisukeskeinen
- Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeää
- Teet ennaltaehkäisevää terveydenhoitotyötä ylpeydellä

Perhekeskuksissa tarjoamme sinulle:

- Merkityksellisen, monipuolisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn äitiys- ja lastenneuvolassa sisältäen eri vastuualueita kiinnostuksesi mukaan
- Kattavan perehdytyksen äitiys- ja lastenneuvolatyöhön, sekä Apotti- järjestelmän käyttöön
- LOVE-koulutuksen, joka edellytetään jokaiselta terveydenhoitajalta
- Positiivisen ja toimivan työyhteisön
- Lähiesihenkilön ja työyhteisön vahvan tuen työn tekemiseen ja siinä onnistumiseen
- Kielilisän säännöllisestä englannin ja ruotsin kielenkäytöstä vastaanotoilla
- Suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöskentelytaitoja.

Luemme eduksi:

- Aikaisempi kokemus neuvolatyöstä

- Englannin ja/tai ruotsin kielen taito

- Apotti -potilastietojärjestelmän hallinta

- Mahdollisuus sitoutua perhekeskuksen aukioloaikojen mukaisiin työaikoihin
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-632-24