Tietohallintojohtaja, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 8211,63€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tietohallintojohtajaksi kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle!

Haluatko tehdä vaikuttavaa ja vastuullista työtä tulevaisuuden eteen?
Kasvatuksen ja koulutuksen tietohallintojohtajana vastaat toimialan tietohallintopalvelujen strategisesta johtamisesta, tuottavuudesta ja tehokkuudesta.

Tehtäviisi kuuluu tietohallinnon talouden hallinta, budjetointi, seuranta ja toimintojen kustannustehokkuus, sekä riskien hallinta ja ulkoisten toimittajien hallinta. Tehtävässä vastaat toimialan tietoturvasta sekä tietosuojavaatimusten noudattamisesta. Tietohallinnon henkilöstösuunnittelu ja työhyvinvoinnin edistäminen kuuluvat myös tehtäviisi.

Johtajana Helsingissä
- Johtajana toimit Helsingin kaupungin yhteisten johtamisen kulmakivien mukaisesti: näkemyksellisyys, innostus, linjakkuus ja toimeenpanokyky kuvaavat johtamista meillä.
- Teet tietoon ja näkemykseen perustuvia päätöksiä ja toteutat niitä tavoitteellisesti, yhdenvertaisesti ja johdonmukaisesti.
- Työtäsi ohjaa toimialamme johtamisen lupaus, joka rakentuu yhteisöohjautuvuuden, vastuullisuuden ja paikallisuuden ympärille.

Mitä tarjoamme sinulle?

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi pääset tekemään merkittävää työtä osana osaavaa ja kehittyvää tietohallintopalveluiden työyhteisöä. Kuulut toimialan yhteisten palvelujen aktiiviseen ja yhdessä tekevään, huippuammattilaisten johtoryhmään. Saat meillä työmatka-, liikunta- ja lounasedut sekä alennuksia kulttuuripalveluihin ja paljon muuta! Käytössäsi on upeat työskentelytilat Kalasatamasta. Toimitalostamme löytyy kuntosali ja mainio lounasravintola.

Edellytämme sinulta tietohallinto-organisaation johtamiskokemusta. Lisäksi odotamme sinulta yhteistyö- ja verkostotaitoja sekä kehittämistä toimialalla, kaupunkiorganisaatiossa ja muiden sidosryhmien kanssa. Johtajana huomioit ydintoiminnan tarpeet tietohallinnon ratkaisuissa. Odotamme sinulta kykyä oikea-aikaiseen ja selkeään viestintään.

Eduksi luemme toimialan ydintoiminnan riittävän tuntemisen sekä kokemuksen palvelutoiminnan tietojärjestelmistä ja niiden kehittämisestä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Jätäthän hakemuksesi 14.10 klo 16 mennessä.
Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin 17.10 mennessä. Toteutamme ensimmäisen kierroksen videohaastatteluina, johon laitamme kutsut hakuajan päätyttyä. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään 30.10-1.11. Käytämme rekrytoinnin apuna myös soveltuvuusarviointeja, jotka toteutetaan viikolla 45. Toinen haastattelukierros järjestetään 28.11.
Virka alkaa toistaiseksi voimassa olevana virkasuhteena 1.1.2025 ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään liittyvät tiedustelut
Kati Takanen, yhteisten palvelujen johtaja, 050 5406701
ke 2.10 klo 14.30-15.30
ma 7.10 klo 15.30-16.30
to 10.10 klo 12-13

Hakuprosessiin liittyvät tiedustelut
Hr-asiantuntija Ina Hollin,
ina.hollin@hel.fi
040 4812103

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen, englannin kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta annetun lain (304/2003 7 §) perusteella hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi/turvallisuusselvitykset
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-05-65-24