Terveystarkastaja, Pirkkalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme terveystarkastajaa vakituiseen virkasuhteeseen 2.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tule joukkoomme täydentämään työyhteisöämme osaamisellasi ja innostuneisuudellasi! Teemme täällä merkityksellistä työtä ihmisten ja eläinten yhteisen terveyden edistämiseksi.

Ympäristöterveys Pirteva

Vastaamme ympäristöterveysvalvonnasta ja kunnallisesta eläinlääkäripalvelusta Hämeenkyrön, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven muodostamalla yhteistoiminta-alueella. Isäntäkuntanamme toimii elinvoimainen, hyvinvoiva ja kasvava Pirkkalan kunta. Toiminta-alueella on yhteensä noin 129 000 asukasta.

Ympäristöterveys Pirtevassa työskentelee reilut parikymmentä osaavaa ammattilaista. Päätoimipaikkamme on Jasperintiellä Pirkkalassa. Meille on tärkeää huolehtia toimintamme jatkuvasta kehittämisestä ja yhdenmukaisuudesta sekä asiakaspalvelumyönteisestä asenteesta ja tavoitettavuudesta. Työskentelemme yhteistyössä ja panostamme hyvän työilmapiirin ylläpitämiseen.

Työnkuva

Virkasuhteen alkaessa terveystarkastajan työtehtävät painottuvat pääosin elintarvike- ja tupakkalain mukaisiin valvontatehtäviin. Palvelussuhteen alkaessa työpisteesi sijaitsee Jasperintiellä, Pirkkalassa. Terveystarkastajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa suunnitelmallisen valvonnan lisäksi akuutit tehtävät, näytteenotto, ilmoitusten ja hakemusten käsittely, lausuntojen antaminen sekä ohjaus ja neuvonta.

Tervetuloa mukaan täydentämään asiantuntevaa työyhteisöämme ammattitaitoisella otteellasi. Tarjoamme mahdollisuuden kehittymiseen ja koulutukseen työn ohessa, dynaamisen ja yhteisöllisen työporukan ja kunnallisen virkasuhteen edut käyttöösi.

Osaaminen

Tehtävän hoito edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työtehtäviin liittyen. Arvostamme vastaavista tai soveltuvista tehtävistä kertynyttä työkokemusta ja osaamista. Virkatehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii muun muassa oma-aloitteisuutta, päätöksenteko- ja organisointikykyä sekä valmiutta oman työn ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lainsäädännön edellyttämä pätevyys (terveydensuojelulaki, elintarvikelaki). Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Työsuhde

Toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä on toimistotyöaika 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin.
Kunnalla on käytössä tehtävän vaativuuteen perustuva palkkausjärjestelmä. Terveystarkastajan tehtäväkohtainen palkka on virkasuhteen alkaessa 3449,65 €/kk, lisäksi maksetaan työehtosopimuksen mukaista ammattialalisää soveltuvan työkokemuksen perusteella. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (TS).

Haku

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.
Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2024 klo 15:00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621758/fi_FI