Toimitilahuoltaja uimahalliin Järvenpäähän, Palmia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavaa puhtausalan ammattilaista osaksi Järvenpään uimahallin siivoustiimiämme!

Työtehtävät

Järvenpään uimahallin toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpito- sekä perussiivoustehtäviä. Huolehdit sekä uimahallin, että sen yhteydessä toimivan urheiluhallin siisteydestä ja perushygienian ylläpidosta. Pääset suorittamaan vaihtelevia työtehtäviä työvuoroista riippuen. Työtä tehdään myös uimahallin aukioloaikoina.

Työ on kokoaikainen vuorotyö. Työvuorot ovat arkisin klo 6.00 - 23.00 ja viikonloppuisin klo 5.30 - 22.00 välillä.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön luotettavassa yrityksessä, ja kattavan perehdytyksen uuteen työtehtävääsi. Meillä olet osa kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa voit halutessasi kouluttautua ja edetä urallasi.

Tehtävän peruspalkka sisältäen kohdekohtaisen lisän:

- 1984,05 €/kk

Peruspalkan lisäksi ansaitset 60 € suuruisen kohdelisän. Lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Sinulle kuuluvat myös iltalisät (15%), lauantailisät (20%) ja sunnuntailisät (100%). Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lue työnantajalupauksemme(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonantajalupaus/) ja katso, mitä tulevat kollegasi kertovat työstään:https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonhakijalle/ruokapalvelut/ Siivouspalvelut työpaikkana(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonhakijalle/siivouspalvelut/)

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja suomen kielen taitoa. Valitulle henkilölle teetetään myös turvallisuusselvitys. Myös asiakaspalveluhenkisyys on oleellista tässä tehtävässä.

Katsomme eduksi siivousalan koulutuksen ja kokemuksen siivouskoneiden käytöstä. Myös uima-allas ja märkätilojen hygieniaosaamiskoulutus, sekä muu tehtävään liittyvä osaaminen huomioidaan.

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt voit aloittaa mahdollisimman pian.

Saat lisätietoja tehtävästä palveluesihenkilö Suvi Valkamalta puh. 0401348288 ja arkisin klo 9-15 välillä.

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://palmia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1188&jbid=15