Nuorisotyönohjaaja, Rovaniemen seurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Palkkaus: 2.743,31€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule osaksi osaavaa ja innostunutta nuorisotyön tiimiä!
Nuorisotyön tiimissä työskentelee kaksitoista nuorisotyön ammattilaista ja haluamme sinut joukkoomme.

Uusi nuorisotyönohjaajan määräaikainen virka sijoittuu keskikaupungin alueelle, nuorisotyön tiimiin ja oppilaitostiimiin. Tehtävänkuvauksessa painottuu toisen asteen oppilaitostyön kehittäminen, organisointi ja toteuttaminen yhdessä oppilaitostiimin ja nuorisotiimin kanssa. Viranhaltija osallistuu rippikoulutyöhön, nuorten kouluttamiseen ja koulutuksen suunnitteluun nuorisotyön vapaaehtoistehtäviin kuten isosiksi ja kerhonohjaajiksi. Nuorisotyönohjaaja toimii omalla tehtäväalueellaan moniammatillisessa verkostossa kristillisen kasvatuksen asiantuntijana..

Nuorisotyön tiimissä on 11 nuorisotyönohjaaja ja nuorisopappi. Yhdessä vastaamme laajan seurakuntamme nuorisotyön kokonaisuudesta. Oppilaitostiimissä on kuusi työntekijää eri työaloilta. Oppilaitostiimi tekee työtä Rovaniemen oppilaitoksissa sekä toisella asteella että korkea-asteella.

Kelpoisuusehdot määritellään Kirkkohallituksen päätöksessä Nro 164 nuorisotyönohjaajan viran haltijalta ja nuorisotyönohjaajan työtä pääasiallisena tehtävänään tekevältä viranhaltijalta vaadittavasta tutkinnosta. Virkaa täytettäessä otetaan huomioon myös hakijat, joilla edellä mainitun tutkinnon suorittaminen on kesken. Aiemmin samaa virkaa hakeneet otetaan huomioon haussa. Virkaan valitun on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Määräaikaisen työntekijän työkausi on 1.12.2024-31.12.2026. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaisesti. Viranhaltijan peruspalkka 2.743,31 €/kk. Työkokemuksen perusteella maksetaan kokemuslisää enintään 358,50 €/kk.

Tehtävässä voidaan soveltaa kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote (Laki ev.lut. kirkon viranhaltijasta 2. luku 12 -14§).

Meillä on käytössä työnantajan tukema kulttuuri- ja liikuntaetu sekä kattava työterveyshuolto.

Sähköinen hakemus toimitetaan 23.10.2024 klo 15.00 mennessä Kirkkorekry.fi-palvelun kautta.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ma 28.10.2024. Haastatteluihin kutsutaan henkilökohtaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2711/fi_FI