Erikoistuva lääkäri sisätaudit Mikkeli, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 29.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sisätaudit se sinun juttusi? Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa etsii kolmea (3) sisätauteihin erikoistuvaa lääkäriä. Aloittamaan pääset joustavasti ja olet tervetullut myös lyhyemmälle kokeilujaksolle.

Erikoistuvana lääkärinä pääset työskentelemään monipuolisesti päivystyspoliklinikalla, vuodeosastoilla, päivystys- ja valvontaosastolla ja ajanvarauspoliklinikalla. Työtä tehdään yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa.

Sisätautien yksikkö koostuu päivystyksestä sekä päivystysosastosta, erikoissairaanhoidon osastoista ja valvontayksiköstä. Vastaanottotoiminta koostuu endokrinologian, kardiologian, nefrologian, reumatologian, yleissisätautien ja diabeteksen osa-alueista. Sisätautien yksikkö hoitaa päivystystä sekä erikoissairaanhoito tason toimintaa laajasti.

Mikkelin keskussairaala on ympärivuorokautisesti päivystyspalveluja tarjoava II- tason sairaala, jossa pehmytosa- ja ortopedinen kirurginen takapäivystys on eriytetty. Sisätautien erikoistuvat lääkärit päivystävät sisätautien etupäivystyksessä. Sisätautierikoislääkärit huolehtivat vapaamuotoisesta takapäivystyksestä. Päivystysvuoroja on keskimäärin 2-5 kuukaudessa.

Mitä me tarjoamme? Tarjoamme kilpailukykyisen uraporraspalkan, kokeneita ja osaavia työkavereita, hyvät erikoisalakohtaiset konsultaatiomahdollisuudet ja Lifecare-potilastietojärjestelmän.

Huolehdimme, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja säännöllisen henkilökohtaisen ohjauksen. Järjestämme toimipisteissämme myös erilaisia täydentäviä koulutuksia, kuten:
rtg-meetingejä
luentoja
elvytys- ja simulaatiokoulutuksia
ultraäänikoulutusta
Arvostamme henkilöstöämme ja käytössämme onkin erilaisia työsuhde-etuja liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin osalta. Tarjoamme mahdollisuuden myös työaikajoustoihin ja osa-aikatyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia laillistetun lääkärin tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620104/fi_FI