Koulunuorisotyöntekijä, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 2704,47€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme meille nuoriso- ja liikuntapalveluihin koulunuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 25.11.2024 - 3.8.2025. Tehtävä on sijaisuus.

Tässä koulunuorisotyöntekijän tehtävässä työskentelet lasten ja nuorten parissa Jokirinteen peruskoulussa ja Papinmäen erityiskoulussa sekä nuorten vapaa-ajalla nuorisotilalla.

Koulunuorisotyöntekijänä toimit koulussa luotettavana aikuisena, joka kuuntelee, tukee sekä edistää oppilaiden hyvinvointia erilaisin nuorisotyön keinoin. Toteutat ja kehität oppilaiden arkea muun muassa pienryhmä- ja välituntitoiminnalla, tapahtumin ja teemaviikoin. Työhön kuuluu myös säännöllinen avoimen nuorisotilatoiminnan toteuttaminen alueen nuorisotiloilla sekä koulujen loma-aikoina toteutat lasten ja nuorten loma-aikojen toimintaa. Työ on moniammatillista yhteistyötä muun muassa opettajien, oppilashuollon henkilöstön, nuoriso-ohjaajien, harrastuskoordinaattorin ja muiden nuorten kanssa työtä tekevien tahojen kanssa.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, ulospäinsuuntautunutta itsenäistä työotetta sekä kykyä kohdata eri elämäntilanteissa olevia lapsia ja nuoria. Katsomme eduksi kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, molempien kotimaisten kielten taidon sekä oman auton.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2704,47 euroa kuukaudessa. Työaika on yleistyöaika 38 tuntia 15 min viikossa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta sisältää säännöllistä iltatyötä.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä maksuton uintietuus Kirkkonummen uimahallissa, kulttuuri- ja liikuntaetuus Epassi, arvo 200 euroa vuodessa sekä lakisääteistä tasoa paremmat työterveyshuollon palvelut.

Työ alkaa 25.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävää täytettäessä koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta. Haastatteluja käydään mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.

Hakemukset toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin maanantaihin 14.10. klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-03-411-24/fi_FI