Siistijä - Tule mukaan Sataloisto-tiimiin!, Sataloisto-palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siistijän tehtävässä vastaat eri asiakaskohteiden, kuten kotitalouksien, toimistojen ja muiden liiketilojen, siivouksesta. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tilojen perusteellinen ylläpitosiivous, kuten lattioiden puhdistus, pintojen pyyhintä, saniteettitilojen siivous, pölyjen pyyhkiminen, roskien tyhjennys sekä tarvittaessa ikkunoiden pesu ja muut erikoissiivoukset. Työskentely tapahtuu usein itsenäisesti, mutta osassa kohteista myös tiimityöskentely on mahdollista.

Töitä tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden tiloissa, joten edellytämme, että olet luotettava ja tarkka työsi jäljestä. Tarjoamme asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun, mikä tarkoittaa, että työsi laadulla on keskeinen merkitys. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja joustava, sillä siivouskohteet ja -aikataulut voivat vaihdella.

Liikkuminen kohteiden välillä vaatii B-ajokortin, ja edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, jotta pystyt kommunikoimaan asiakkaiden ja tiimin kanssa tehokkaasti. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sataloisto-palvelut.fi/rekry/