Kirjanpitäjä, Kirkon Keskusrahasto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 2602,83€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kirkon palvelukeskukseen Ouluun

KAHTA (2) KIRJANPITÄJÄÄ

Haaveiletko mukavasta ja tiimityötaitoisesta työyhteisöstä? Haluatko olla osa yhdessä tekevää ja asiakaslähtöisesti palvelukeskusta uudistavaa porukkaa? Löytyykö sinulta innostuneisuutta uuden oppimiseen, halua olla mukana toteuttamassa pilotteja ja kehittämässä palvelukeskuksen prosesseja? Etsimme joukkoomme positiivisia, oma-aloitteisia ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua tiimipelaajia täydentämään työyhteisöämme.

Haemme Kirkon palvelukeskukseen, Ouluun, taloushallinnon työyhteisöön kahta kirjanpitäjää. Toinen työsuhde on vakituinen ja toinen määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 1.11.2024-1.10.2025. Vakituinen sekä määräaikainen työsuhde alkaa 1.11.2024 tai sopimuksen mukaa. Päävastuualueeseesi kuuluu seurakuntatalouksien kirjanpidosta sekä osto- ja myyntireskontrista vastaaminen.

Tarjoamme sinulle työn kannustavassa työyhteisössä. Heti alkuun saat kattavan perehdytyksen työhösi ja työkaverisi ovat perehdytyksen jälkeenkin tukena arjen työssä. Työntekopaikka on Kirkon palvelukeskuksen Oulun toimipaikka ja meillä työskennellään joustavasti sekä etänä että toimistolla. Käytössämme on liukuva työaika, jolloin voit sovittaa työn elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Voit olla opintojesi loppusuoralla, vastavalmistunut tai jo työkokemusta omaava rautainen osaaja. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy jotain kokemusta erilaisista taloushallinnon, kirjanpidon tai reskontran työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ammatillista koulutusta esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Haussa huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Tehtävässä edellytetään myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme lisäksi hyvää suullista ja kirjallista ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme hakijoilta

- kykyä suhtautua haasteisiin ratkaisukeskeisesti
- halua kehittää työskentelytapoja ja prosesseja
- oma-aloitteista ja vastuullista toimintatapaa
- erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä

Tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja tiimin tuen
- monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset kehittämään työn tekemisen tapaa
- kehittyvän ja kannustavan työyhteisön, missä tehdään työtä toisia tukien
- innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi säännöllisesti
- joustavat etätyömahdollisuudet ja liukuvan työajan: viikoittainen työaika 36h 15min
- kattavan työterveyshuollon, E-passin (liikunta, kulttuuri ja hyvinvointi) sekä ravintoedun toimipisteen sopimusravintolassa
- KirVESTES:n mukaiset hyvät lomaedut ja työkokemuslisät

Me Kipassa haluamme olla tukemassa työntekijöitämme myös kasvuun ja erilaisiin urapolkuihin. Kannattaa tutustua Emman uratarinaan Kipassa https://kirkkorekry.fi/fi/tyoelamauutiset/uratarinat/palveluasiantuntijana-kipassa/

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Haastatteluun sisältyy kirjanpidon kirjallinen testi.

Työsuhteen alussa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valitun on 30 vuorokauden kuluessa päätöksen tekemisestä esitettävä todistus siitä, että hän täyttää tehtävään ottamisen terveydelliset edellytykset. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (peruspalkka 2602,83 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen (3, 5, 10 ja 15 vuotta 91,50-341,00 €/kk).

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kirkkorekry.fi (työavain 2713) sivuston kautta 11.10.2024 klo 15:00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2713/fi_FI