Lääkäri palliatiivinen keskus Mikkeli, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lääkäriä palliatiiviseen keskukseen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tavoitteenamme on tasa-arvoinen ja korkeatasoinen, valtakunnallisten laatuvaatimusten mukainen palliatiivinen hoito alueen väestölle. B-tason palliatiiviseen keskukseen kuuluvat palliatiiviset 12-paikkaiset osastot ja vastaanotot sekä Savonlinnassa että Mikkelissä ja konsultaatiopalvelu muihin terveydenhuollon yksiköihin sekä liikkuvaan sairaalaan. Palliatiivinen keskus toimii erityispätevyyskoulutuksen koulutuspaikkana.

Ensisijainen työpaikkasi on Mikkelin palliatiivinen keskus. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Tarvittaessa toimit ylilääkärin sijaisena. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta, mutta halutessasi voit kuitenkin osallistua Mikkelin tai Savonlinnan keskussairaalan yle-päivystykseen. Osa-aikaisesta ja hybridityöstä on mahdollista neuvotella.

Tarvittaessa saat erikoistumis- tai erityispätevyysohjausta kokeneelta erikoislääkäriltä samasta yksiköstä. Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin.

Palkkausesimerkkejä, tehtäväkohtainen palkka 9/2024:
Laillistettu lääkäri, alle 3-vuotta laillistumisesta - 7544,87
Laillistettu lääkäri, yli 3-vuotta laillistumisesta - 7851,72
Soveltuvan alan erikoislääkäri, alle 10-vuotta erikoislääkärin koulutuksesta - 8634,81
Erikoislääkäri / Vaativat tehtävät, 10-vuotta erikoislääkärin tutkinnosta 9144,69

Paikallisesti sovitut tehtävälisät maksetaan valitun ammatillisen pätevöitymisen sekä tehtävänkuvan mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §). Lisäksi edellytetään soveltuvan alan erikoislääkäritutkintoa tai soveltuvalla alalla aloitettuja erikoistumisopintoja. Arvostamme erityisesti palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyttä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621245/fi_FI