Lähihoitaja, Kuusankosken kotihoito Kouvola, Kymenlaakson hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Palkkaus: 2813,05€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintakulttuurimme perustuu asiakkaan oikeuksien ja osallisuuden kunnioittamiseen. Työyhteisö on avulias ja tukea löytyy aina tarvittaessa, mikä helpottaa työssä suoriutumista ja luo turvallisen työilmapiirin.

Meillä kotihoidossa lähihoitaja toimii perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, jolloin asiakasta aktivoidaan mukaan päivittäisten toimintojen hoitamiseen hänen voimavarojensa mukaan. Hyödynnämme teknologian mahdollisuuksia ja yksi kotihoidon toteuttamistapa on digitaaliset ratkaisut.

Mitä odotamme sinulta?
VUOROVAIKUTUSTAITOJA: Meillä kunnioitetaan asiakkaan tahtoa ja toiveita, ollaan luotettavia ja yhteistyökykyisiä asiakkaan ja hänen lähiyhteisönsä kanssa.
HUUMORINTAJUA: Kyky nauraa itselle ja työkavereiden jutuille on plussaa. Toivomme, että suupielesi on keskimäärin enemmän ylös- kun alaspäin.
JOUSTAVUUTTA: Työvuoron alussa ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan, joten tarvitset kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Mitä tarjoamme sinulle?
TOISAAN TUKEVAT TYÖKAVERIT: Vaikka usein astutkin asiakkaan kotiin yksin, sinulla on koko kotihoidon moniammatillinen tiimi taustallasi. Me olemme täällä tukemassa ja auttamassa, aina kun tarvitset.
AMMATILLISEN KEHITTYMISEN: Tulet oppimaan ja kasvattamaan osaamistasi haastavissa ja monipuolisissa tehtävissä.
ISON TYÖNANTAJAN EDUT: Meillä sinulla on mahdollisuuden kehittää työtäsi, saat laajan koulutuskalenterin mahdollistamaan ammatillista kasvuasi sekä ePassi-edun.

Kelpoisuus tehtävään on lähihoitajan tutkinto, rekisteröinti Valviran terveydenhuollon/sosiaalihuollon keskusrekisteriin ja voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa. Ajokortti on työssä välttämätön. Työ on kolmivuorotyötä. Pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Aloitamme haastatteluja viikolla 41. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-02-372-24/fi_FI