Sairaanhoitaja, Liikkuva toiminta (LIITO) Lappeen, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Palkkaus: 2947,41€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myö haetaan sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään Psykososiaalisen kuntoutuksen Liikkuvan toiminnan Lappeenrannan toimintayksikköön.
Sie voit aloittaa työt 14.10.2024 alkaen tai myö voidaan sopia siun kanssa aloitusajankohdasta. Haastattelut pyrimme pitämään perjantaina 11.10.2024.

Monipuolisessa tehtävässä keskiössä on mielenterveys- ja päihdekuntoutujien psykososiaalisen kuntoutumisen tukeminen vastaanotto-, etävastaanotto- ja kotikäynnein. Siun tehtävänä on edistää ihmisen valmiuksia elämänhallintaan ja toipumiseen sekä valmentaa elämänmukaisen arjen löytymiseen. Sairaanhoitajan tehtävä meillä on itsenäistä vaativaa asiantuntijatyötä, jonka pohjana toimii asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa laadittu yksilöllinen hoito- ja kuntoutussuunnitelma. Tehtävänäsi on huolehtia yhdessä ihmisen kanssa kuntoutussuunnitelman toteutumisesta ja arvioinnista sekä toimia yhteyshenkilönä hänen asioissaan. Tukena siulla on ammattitaitoinen ja iloinen työyhteisö, sekä muut psykososiaalisen kuntoutuksen ammattilaiset.

Meillä saat kattavan perehdytyksen, mahdollisuuden kehittää osaamistasi, liukuvan työajan ja mitä mainioimman työyhteisön työkaveriksesi.

Arvostamme perehtyneisyyttäsi ja kiinnostustasi mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä psykososiaaliseen kuntoutukseen. Edellytämme siulta kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn osana moniammatillista ja monialaista työyhteisöä. Työ on liikkuvaa, joten onhan siulla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön?

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622331/fi_FI