Rakennusvalvoja, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme rakennusvalvojaa uudiskohteeseen pääkaupunkiseudun alueelle. Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Taustaltasi voisit omata kokemusta mm. rakennuttamis-, suunnittelu- tai valvontatehtävistä. Voit olla myös toiminut esimerkiksi työmaainsinöörinä tai vastaavana työnjohtajana. Tulet työllistymään uudishankkeeseen, mutta ei haittaa, jos olet taustasi on korjauspuolelta. Tässä työtehtävässä tulet vastaamaan rakennusprojektien valvonnasta. Varmistat, että rakennustyöt suoritetaan suunnitelmien sekä määräysten mukaisesti. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Hakijoilta toivomme:

+5 vuoden kokemus rakennusalalta
     Alan koulutusta
     Hyvää rakennusalan lainsäädännön ja määräysten tuntemusta
     Valvontakokemusta

Hakijoille tarjoamme:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
     Monipuolisen sekä vastuullisen työn
     Ammattitaitoisen työyhteisön tuen
     Kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla valvoja. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/17001990