Sähköprojektipäällikkö, pääkaupunkiseutu, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme sähköprojektipäällikköä pääkaupunkiseudun alueelle. Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakkaan kirjoille.

Työnkuvaasi kuuluu mm. sähköurakointien toteuttaminen omatoimisesti. Omista verkostoistasi on hyötyä, sillä tehtävään kuuluu myös uusien urakoiden hankkiminen. Vastaat myös projektien aikataulutuksesta sekä resursoinnista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta. Laaja kokemus erilaisista projekteista katsotaan eduksi.

Toivomme hakijoilta:

Sähköalan soveltuvaa koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
     Vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
     Rakennusmääräysten tuntemusta ja kokemusta kokonaisvaltaisesti alalta
     AutoCad-ohjelmien sekä MS Office osaamista
     Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Asiakkaamme tarjoaa:

Mielenkiintoiset projektit
     Pitkäaikaiset asiakassuhteet
     Osaavan tiimin
     Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostiin prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla sähköprojektipäällikkö. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/16964616